Aktywne Wpisy
plackojad +27
Koniec emocji sportowych! Czas na ostatnie podsumowanie #mirkoeuro! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najpierw wyjaśnienie zakładów dodatkowych. Tu weszły dwa pierwsze.
Uznałem, że wspomnienie o dwóch tytułach mistrzów Europy Andresa Iniesty wpisuje się w zakład o komentarzu Szpaka. Ponadto w faulach przodowali piłkarze Premier League (8-6).
Sędzia dodał łącznie 6 minut - to mniejsza wartość niż suma liczby uznanych bramek (3) i żółtych kartek (4). Ponadto Przegrany w dzisiejszym finale Declan Rice (ok. 80%) zaliczył mniejszą skuteczność podań od Rodriego (ok.88%).
Jeśli chodzi o typowanie wyników spotkań finalistów, to spotkania Hiszpanów najlepiej typowali @okretowy_sanitariat i @randybobasek (i oni zdobywają za to po 0,5 punktu), natomiast największego nosa do Anglików miał @Vanlid - on może do "generalki"
Najpierw wyjaśnienie zakładów dodatkowych. Tu weszły dwa pierwsze.
Uznałem, że wspomnienie o dwóch tytułach mistrzów Europy Andresa Iniesty wpisuje się w zakład o komentarzu Szpaka. Ponadto w faulach przodowali piłkarze Premier League (8-6).
Sędzia dodał łącznie 6 minut - to mniejsza wartość niż suma liczby uznanych bramek (3) i żółtych kartek (4). Ponadto Przegrany w dzisiejszym finale Declan Rice (ok. 80%) zaliczył mniejszą skuteczność podań od Rodriego (ok.88%).
Jeśli chodzi o typowanie wyników spotkań finalistów, to spotkania Hiszpanów najlepiej typowali @okretowy_sanitariat i @randybobasek (i oni zdobywają za to po 0,5 punktu), natomiast największego nosa do Anglików miał @Vanlid - on może do "generalki"
Linnior88 +8
O nie muszę uciekać z wykopu blackpillowcy mnie dojechali na priv
#blackpill
#blackpill
PIS z tym nic nie robi ale My - towarzystwo Mieszkania Dla Wszystkich (MdW) postulujemy następujące zmiany:
1. Wprowadzenie podatku katastralnego (0% dla pierwszej, 5% dla drugiej, 10% dla trzeciej posiadanej nieruchomosci) - ma to na celu utemperowanie kasty januszy rentierów posiadających kilkanaście mieszkań na wynajem
2. Zakaz najmu krótkoterminowego dla turystów - powinni oni mieszkać w hotelach które zostały stworzone do tego celu
3. Podwyższenie stóp procentowych po poziomu gwarantującego zysk z lokal lepszy niż inflacja - nie może być tak że janusz woli kupić mieszkanie zamiast trzymać pieniądze na lokacie
4. Koniec z dziedziczeniem mieszkań - każdy powinien sam zapracować na własne mieszkanie, nie może być tak że jeden dostaje mieszkanie warte pół miliona za darmo od rodziny przez co jego sytuacja jest lepsza od specjalisty zarabiającego 10 tyś na rękę.
zagłosuje na partię która to wprowadzi
Komentarz usunięty przez moderatora
Niezłe piguły Sebastianie xD
2 - jak ktoś kto ma takie mieszkanie, płaciłby tak jak w 1 to czemu nie?
3 - mokry sen ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4 - bez komentarza, co ma piernik do wiatraka. Mieszkanie rodziców -> mają 1 dziecko -> przepisują, dziecko ma mieszkanie, jak to jego 2 -> płaci tak jak w 1 punkcie.
@Scaab: Uuuu komunizm mocno.Czy ja cie juz nie blokowalem?
Inna wersja - Chad ma jedno mieszkanie, jego konkubina 1, i każde z czwórki dzieci też po jednym. Każde warte milion. Incel ma 2
> 4. Koniec z dziedziczeniem mieszkań - każdy powinien sam zapracować na własne mieszkanie, nie może być tak że jeden dostaje mieszkanie warte pół miliona za darmo od rodziny przez co jego sytuacja jest lepsza od specjalisty zarabiającego 10 tyś na rękę.
@Scaab: To zrezygnowałem i zastanawiałem się czy żartujecie czy nie. Takiej głupoty dawno nie czytałem. Wiecie w ogóle co proponujecie?
Ano hipotetyczna sytuacja - mieszka pełnoletnia córka z ojcem w mieszkaniu w centrum miasta, które to ojciec kupił 10 lat wcześniej. Nagle ojcu się umiera. I co dzieje