Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +228
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
enforcer +916
#niebieskiepaski #rozowepaski #podrywajzwykopem
Zestarzałem się i nie wiem co to otrzymać komplememt od p0lki
Facet to powie kumplowi, że fajny garniak/sikor/fryz itd. ale p0lka jakby miała powiedzieć, że ktoś jej się podoba, albo jest przystojny to prędzej by chyba z pod siebie gówno zjadła...
Laski w polsce są od otrzymywania komplementów, a nie od mówienia. A nawet tego nie potrafią tylko potem powiesz takiej, że ma ładną sukienkę to odpowie, że "już
Komentarz usunięty przez autora
@wojtoon: Jeśli ktoś mi się podoba, to mówię mu komplementy, o kurcze, jestem facetem? (╯︵╰,)