Wpis z mikrobloga

@Dziki_Nomad: tak, to chyba jedyne na co nie mogę narzekać, choć czasem myślę, że nadopiekuńczość (zwłaszcza ze strony matki) też wpłynęła na mój przegryw
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Cyprok: weź mi k----a wytłumacz jak można nikogo nie znać, no ja p------e nawet do mnie dzwonią znajomi a nie mam wcale wiele. Ciężko dać ci jakiegoś protipa, bo nie wiem na czym polega twoje s----------e. Idź do jakieś pracy gdzie wymagany jest ciągły kontakt z innymi ludźmi. Odpowiadaj coś więcej niż "tak" lub "nie", bo z tym jest największy problem s--------n, nie da się z nimi gadać. Pytaj ludzi
  • Odpowiedz
@kalabanga: raczej nie udzielam się często na wykopie, więc co do tego kolejnego posta to nietrafiona teza. Natomiast co do reszty to mam może 2 kolegów, choć w sumie to jednego obecnie i on też duszą towarzystwa nie jest. Ja studiuję na tę chwilę, ale w sumie to sam nie znam przyczyny mojego s----------a, zawsze byłem raczej wycofany i lękliwy i przez to mam też pewną fobię, która trochę też
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Cyprok: bo takie relacje międzyludzkie trzeba trenować. Wiem, bo też miałem kiedyś z tym problem. Na początek zacznij ludzi pytać o wszystko a szczególnie o coś związanego z nimi, bo ludzie lubią o sobie p-------ć i czują się wtedy trochę wyróżnieni. Pytaj nawet jak masz w dupie odpowiedź, chodzi o trenowanie gadki.
  • Odpowiedz