Wpis z mikrobloga

@PlonacaZyrafa: >spieprzyłeś sprawę dotykając Miecugowa. Rękoczyny to domena prymitywów. Było wyjść z transparentem i megafonem i pokrzyczeć? Przebrać się za kogoś? Ciężko się bronić z tego.

Spece z TVNu zrobili by z niego wariata, takiego pozytywnie zakręconego, nieszkodliwego czubka. Podobnie jak robią z JKM. Nie bronię chłopa zdecydowanie ale sądzę że do takich scen po prostu będzie dochodziło (albo i gorszych z czasem). W obecnym stanie rzeczy to chyba nieuniknione.
  • Odpowiedz
Co tu wyjaśniać? Miecugow obraził twoją matkę czy co?

Mam nadzieję, że wkrótce wrócisz do aresztu i zostaniesz przykładnie skazany na kilka lat bez zawieszenia.
  • Odpowiedz
@Axelio: Nie znam typa, pierwsze słyszę, przeczytałem, pooglądałem... i złapałem się za głowę, jaki Idiota przyjechał na Woodstock. Jak go zrzucali z tej sceny, szkoda że nie spadł na głowę, nie było by problemu... A tak wieśniak wychodzi na scene, robi trzodę i wioskę stulecia... Dożywocie!!, wali mnie cała ta polityka, TVN, Miecugow etc. Ale takie rozwiązywanie sytuacji rozbawia mnie... życzę nieszczęścia...
  • Odpowiedz
@Axelio: Zamiast jakoś sprytnie przyciągnąć uwagę ludzi i zwrócić uwagę na kłamstwa i manipulacje TVNu, to dałeś im do ręki b--ń o jakiej mogliby tylko marzyć. Lipa panie majster i tyle.
  • Odpowiedz