Aktywne Wpisy
TSR44 +297
damianooo8 +9
#zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski #malzenstwo
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
https://polskatimes.pl/koronawirus-w-polsce-pierwszy-potwierdzony-przypadek-w-lodzi-kobieta-miesiac-spedzila-w-tajlandii-270220/ar/c14-14819572
To samo pisałam przedwczoraj - załączam screen.
@Potezny_Baobabun @Jurigag @SeriousDude @eiaculatiopraecox @MartinoBlankuleto - odszczekujcie teraz swoje drwiny
zbadane zostały 3 geny na obecność wirusa, z czego 1 wyszedł pozytywnie, a 2 negatywnie. W tej chwili próbki są w drodze do Warszawy, gdzie wynik zostanie ostatecznie potwierdzony.
Wynik kolejnego testu, któremu została poddana 25-latka, będzie znany za 3 dni.
polskatimes -> polska press -> expresilustrowany... czyli powielili na swoich stronach jeden i ten sam artykuł.
Jeśli prawda ¯\_(ツ)_/¯ niech i tak będzie
Nie widzicie nic podejrzanego w tym, że od kilku dni krążą pogłoski o chorej osobie z Łodzi i akurat pierwszy przypadek ma być właśnie w Łodzi?
A Ministerstwo gra na czas. Cytat z artykułu:
"Próbki pobrane od łodzianki były i są badane w Państwowym Zakładzie Higieny w Warszawie. Wynik kolejnego testu, któremu została poddana 25-latka, będzie znany za 3 dni."
Czyli po prostu pierwsza próbka
przestań siać panikę, nie to się w obecnych czasach takich informacji zachować w rządzie w obrębach ministerstwa i taka jest prawda, jeśli rzeczywiście byłaby to sprawdzona informacja - to byłaby ona już wszędzie, a jest tylko na jakiejś gównostronie
@kociooka: to w końcu potwierdzony czy 99%? boże jaki dzban
@Gohji: kompletnie sie nie znam na tych testach. Z tego co tu wyczytałem to japończycy maja w pół godziny a my wysyłalismy wcześniej do francji i tam też trwało to 3 dni plus transport.
Nie rozumiem jaki rząd miałby mieć interes do ukrywania takich informacji? Może wytłumaczysz? Może byc nawet nabardziej spiskowo chciałbym poznać tok.
Teoria jest taka że ogłoszą w niedzielę pacjenta zero bo boją się ogólnej paniki i wykupowania sklepów, którą moze zacząć siać społeczeństwo w pierwszej chwili zanim usiądzie na dupce i się zastanowi
Gwarantuje Ci że prędzej w Lotto wygrasz dziś bez puszczania kuponu niż w Łodzi potwierdzą w 100% zachorowanie.
Bierz przykład z Bałut, kup flaszkę i się dezynfekuj
@Gohji: Też tak sądzę i moim zdaniem bardzo dobrze robią. Taka panika na bank będzie bo jesteśmy debilami w większości i dlatego starają się do niej przygotować. Fakty są takie, że ten wirus będzie u nas na 100% i nie rozumiem różnicy czy dziś czy pojutrze.