Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +139
Mireczki jestem tak zły i smutny, że wszystkiego mi się odechciało...
Zrobię trochę #gorzkiezale bo mam taką potrzebę.
Mianowicie, pierwsza rzecz, to pokłóciłem się z narzeczoną i związek wisi na włosku.
Druga rzecz, która mnie dobiła to praca.
Jakiś czas temu, dostałem ofertę pracy jak specjalista ds. systemów produkcyjnych (znajomość narzędzi lean i SAP PP) za dobre pieniądze, w aktualnej pracy położyłem wypowiedzenie i czekałem. Minął około tydzień i dostałem informację, że
Zrobię trochę #gorzkiezale bo mam taką potrzebę.
Mianowicie, pierwsza rzecz, to pokłóciłem się z narzeczoną i związek wisi na włosku.
Druga rzecz, która mnie dobiła to praca.
Jakiś czas temu, dostałem ofertę pracy jak specjalista ds. systemów produkcyjnych (znajomość narzędzi lean i SAP PP) za dobre pieniądze, w aktualnej pracy położyłem wypowiedzenie i czekałem. Minął około tydzień i dostałem informację, że
Exit99 +99
Właśnie przeprowadzilem sie do nowego mieszkania. Podpisalem umowę i juz wynajmuje pokoj. Na podpisanie umowy przyszedł syn wlasciela. Jakiś w moim wieku około lvl 24. Gość to dosłownie stereotypowy Oskar Kladiusz Deweloperski.
#!$%@? do dzisiaj myślałem że te wpisy o Oskarach Deweloperskich to tylko takie jaja na wykopie i oni w rzeczywistości nie istnieja.
Znalazłem go na fejsie i milion starych udostępnień o tym że wynajmie swoje mieszkanie. Policzylem i oni mają
#!$%@? do dzisiaj myślałem że te wpisy o Oskarach Deweloperskich to tylko takie jaja na wykopie i oni w rzeczywistości nie istnieja.
Znalazłem go na fejsie i milion starych udostępnień o tym że wynajmie swoje mieszkanie. Policzylem i oni mają
#koronawirus #preppers #2019ncov #chiny #covid19 #ankieta
Kiedy ruszasz do sklepu zrobić zapasy?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@donnie01: Intryguje mnie tok myślenia wybierających tą opcję. Jeśli już nastąpią wszystkie wydarzenia z listy powyżej, to jak oni mają zamiar żyć bez jedzenia?
Mieszkam we wsi więc tym bardziej mam większe szanse na przeżycie i coś się wymyśli. Co? Mam być zabezpieczony na wszystkie możliwe zagrożenia? Dopiero co wojna z Rosją miała wybuchnąć XD
Natomiast trzymanie w domu paru dodatkowych kilogramów ryżu, makaronu, konserw, czy leków przeciwgorączkowych (które wszystkie mają parę lat przydatności do spożycia) nie wydaje mi się jakimś specjalnym problemem. Większość tych, którzy tak robią nie zakłada, że sklepy upadną i pozamykają nas w mieszkaniach. Po prostu, jeśli faktycznie będzie sporo zarażeń i kwarantanna w mieście, to lepiej będzie ciągnąć korzystając z zapasów,