Wpis z mikrobloga

@genesis2303: Właśnie skończyłem oglądać i nawet mimo tego że Mazurek się uwziął na Bosaka, to Dziambor zwyczajnie wygląda lepiej medialnie. Wystawienie Krzysia zamiast Dziambora jest strzałem w stopę i mam nadzieję, że p-------e koncertowo.
  • Odpowiedz
@Cinoski: jakbym był w neuropie to też bym tak marudził pewnie ¯\_(ツ)_/¯
Swoją drogą zauważalna różnica między tą rozmową, a tą z Bosakiem, nie ma tej wściekłości u Mazurka.
  • Odpowiedz
@genesis2303: Marudzę, bo Bosak jest gorszym kandydatem reprezentującym skrzydło które niegdyś trochę "popierało" jowy a dzisiaj jest trochę "wolnościowe". Nie muszę być wcale z neuropy, bo na konfederackich grupach też się z tym spotkałem - podobnie jak na platformerskich narzekano często i gęsto na Schetynę czy MKB a to raczej nie byli pisowcy.
Właśnie nie wiem o co tu chodzi, raz był taki napalony na Lubnauer ale kolejny wywiad był
  • Odpowiedz
@Cinoski: skoro jest najpopularniejszy to też ma szansę najwięcej głosów zebrać, a więcej głosów, po prostu będzie je zbierał z prawej, no wszystkim nie da się dogodzić ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Cinoski: Problem jest taki, ze gdyby Dziambor zostal kandydatem na prezydenta, odrazu skonczylyby sie zaproszenia do wszystkich programow w TV jak to sie stalo w przypadku Bosaka. I tyle byloby z jego lepszej medialnosci. Dalej pozostalby noname-em dla wiekszosci Polakow. Taka mamy swiadomosc polityczna w tym kraju, ze nawet taki Bosak, ktory jest w polityce od wielu lat ma zalosna rozpoznawalnosc na poziomie 50% xD
  • Odpowiedz
@genesis2303: Eh, smutek. Ogromnie liczyłem na Dziambora, czy właściwie kogokolwiek z korwinowej części Konfederacji. Ruchem Narodowym od zawsze głęboko gardzę. Strasznie mi przykro, że to RN zaczyna robić się główną gwiazdą Konfy.
  • Odpowiedz
@EventideSlorg: ta, ta, wiem, wiem, neuropa bardzo liczy na rozpad, a konfederaci jakoś tak się rozpaść nie mogą - złośliwcy jedni. Bardzo dobrze, że się zjednoczyli, bo dzięki temu mają bazę ponad próg, wiadomo, że znajdą się oszołomy zrównujące wszystko do tego strasznego faszyzmu, no ale taka rola oszołomów ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@genesis2303: Nie w tym rzecz. Niech sobie ten RN będzie - ale to nie moja bajka, kompletnie, no i bardzo nie na rękę mi, aby to ludzie z RN grali pierwsze skrzypce w Konfie, której korwinowe skrzydło bardzo mi odpowiada (mam kupę zastrzeżeń, ale to wciąż najlepsza opcja z tego co do wyboru).
  • Odpowiedz