Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +56
czy widząc to co się dzieje na świecie zastanawialiście się nad przejściem na islam? Widzicie jeszcze jakąś szansę na poprawę sytuacji dla przeciętnego Europejczyka czy już raczej it's over? A jeśli over to jak cope'ować?
#revoltagainsthemodernworld #islam
#revoltagainsthemodernworld #islam
Moi drodzy, powiedzcie proszę czy moja dziewczyna przesadza z zazdrością?
Pyta bardzo często czy inna kobieta widziana czy to na ulicy czy w filmie jest ładna. Gdy odpowiem, że tak to jest foch.
Gdy w filmie/serialu pojawi się scena łóżkowa to zdarza się jej zasłaniać mi oczy albo wymagać żebym nie patrzył na ekran.
Gdy scrollując facebooka czy wykop choćby tylko przeleci zdjęcie jakiejś kobiety od razu są pretensje. Hitem był foch o jakiś obraz z półnagą kobietą jaki na facebooku mi wyskoczył.
Pojawiało się rozliczanie za lajki, znajomych na fb.
Problemy gdy wchodząc do sklepu przepuściłem w drzwiach razem z moją dziewczyną inną kobietę.
Gdy jechaliśmy blablacarem z jakąś dziewczyną, która prosiła o pomoc w zniesieniu bagażu z mieszkania to też był problem bo innej dziewczynie chcę pomóc.
Często gdy jesteśmy w jakimś barze/restauracji to stwierdzi, że wpatruje się w jakąś inną kobietę i też problem. Np. gdy kelnerka pomyliła zamółwienia to z uśmiechem jej odpowiedziałem, że nie to zamawialiśmy itp to też był problem bo się uśmiecham i patrzę w oczy obcym kobietom.
Kocham ją i nie dotknąłem żadnej innej kobiety, nie myślę o inncyh kobietach. Jedynie fantazjuję o chwili spokoju od jakiegoś czasu bo czuję się psychicznie ciągle zmęczony. Po prostu czekam aż pojawi się kolejny problem czy kłótnia znikąd.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
@kinasato ma rację. Olej tę Karyne Mirek
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak.
@akNe: to masz coś nie tak z baniaczkiem.
@akNe: Może to wpis o tobie?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua