Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Moi drodzy, powiedzcie proszę czy moja dziewczyna przesadza z zazdrością?

Pyta bardzo często czy inna kobieta widziana czy to na ulicy czy w filmie jest ładna. Gdy odpowiem, że tak to jest foch.

Gdy w filmie/serialu pojawi się scena łóżkowa to zdarza się jej zasłaniać mi oczy albo wymagać żebym nie patrzył na ekran.

Gdy scrollując facebooka czy wykop choćby tylko przeleci zdjęcie jakiejś kobiety od razu są pretensje. Hitem był foch o jakiś obraz z półnagą kobietą jaki na facebooku mi wyskoczył.

Pojawiało się rozliczanie za lajki, znajomych na fb.

Problemy gdy wchodząc do sklepu przepuściłem w drzwiach razem z moją dziewczyną inną kobietę.
Gdy jechaliśmy blablacarem z jakąś dziewczyną, która prosiła o pomoc w zniesieniu bagażu z mieszkania to też był problem bo innej dziewczynie chcę pomóc.

Często gdy jesteśmy w jakimś barze/restauracji to stwierdzi, że wpatruje się w jakąś inną kobietę i też problem. Np. gdy kelnerka pomyliła zamółwienia to z uśmiechem jej odpowiedziałem, że nie to zamawialiśmy itp to też był problem bo się uśmiecham i patrzę w oczy obcym kobietom.

Kocham ją i nie dotknąłem żadnej innej kobiety, nie myślę o inncyh kobietach. Jedynie fantazjuję o chwili spokoju od jakiegoś czasu bo czuję się psychicznie ciągle zmęczony. Po prostu czekam aż pojawi się kolejny problem czy kłótnia znikąd.

#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: Jestem kobietą. Uważam to zachowanie za skrajny przypadek. Nie znałam nigdy żadnej dziewczyny która byłaby aż tak zazdrosna. Najlepiej z nią porozmawiaj, że Cię to męczy i żeby coś z tym zrobiła. Normalna relacja polega na zaufaniu. Dziewczyna ma bardzo niskie poczucie własnej wartości, może powinna pójść do psychologa. Może ją ktoś zdradził przed Tobą. Taka skrajna zazdrość nie bierze się z powietrza. Jeżeli chcesz ratować związek to szukajcie pomocy,
@AnonimoweMirkoWyznania: miałam tak kiedyś, może ciut mniej. Na początku związku zero zazdrości, a później jak już uczucia zaczynają słabnąć to strach się pojawia i to właśnie jest kierowane strachem. A Ty jesteś w porządku? Nie dałeś jej powodów do zazdrości ? Nie uruchomiłes flirtu z inna dziewczyna przy niej? Nie okłamywałes jej? Jeśli nic nie zrobiłeś nigdy to dość dziwne zachowanie i raczej się nie zmieni. Jak się kogoś kocha to
OkiełznanyPiwniczak: @anonimowekirkowyznania mnir się odpaliło trochę po tym jak się okazało że były ukrywał że jak pojechał w delegację to cały tydzień spędził z nową koleżanką.... przyznal się w kłótni i od tego momentu poczułam że ja mu nie wystarczam..i to była prawda bo potem bzykał wszystko co popadnie..zawsze się zachwycał innymi..laska przesadza bardzo ale może zastanów się czy jej nie dajesz czasem powodów...że nie traktujesz jej dobrze.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua