Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +61
Kataster od zaraz! Od pierwszego mieszkania! Nie może tak być, że ludzie mają mieszkania. Jak oni śmieją śmieć w ogóle!
Mieszkanie prawem nie towarem!
Jeszcze kilka lat temu nie do wyobrażenia było by, że ma wykopie chcą nowych podatków. Jakie oburzenie było bo kola miała zdrożeć przez podatek cukrowy a teraz? Maskara.
#nieruchomosci
Mieszkanie prawem nie towarem!
Jeszcze kilka lat temu nie do wyobrażenia było by, że ma wykopie chcą nowych podatków. Jakie oburzenie było bo kola miała zdrożeć przez podatek cukrowy a teraz? Maskara.
#nieruchomosci
źródło: temp_file1408054306074534576
Pobierz
Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wymagania:
Dobra bateria
2 dyski ssd najlepiej 1TB each
Dobry procek
Obudowa aluminiowa
Nie gamingowy ale fajnie jakby byla dedykowana karta graficzna coby dzwignela jakas gierke
@mateosz_inbecki: Z tym będzie ciężko. Takie rarytasy to mają chyba tylko laptopy typowo gamingowe, a te raczej nie wpasowują
Grafa nie musi byc high endowa, żeby ino csa dzwignela
A dyski moga byc i 500gb, wazns zeby byly ssd
@mateosz_inbecki: Jeśli tylko gry pokroju CSa, to Mi Notebook Pro idealnie się tutaj wpasowuje.
2 sloty M2 SSD, dobry ekran, przyzwoity czas pracy na baterii, jakoś wykonania też na plus.
@WyczesanyCzesiek: Nom, powiedz to tym milionom programistów klepiących na Macbookach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli ktoś pracuje na liczbach, to wybierze sobie odpowiednią klawiaturę, reszcie taki bajer się w ogóle nie przydaje.
Komentarz usunięty przez autora
@WyczesanyCzesiek: ja nawet nienawidzę numerycznej w lapkach, a jestem programistą. Masz większą odległości między klawiaturą, a myszką.