Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +108
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

źródło: comment_1582280611gIoWNobLQg4j9SUcRyLUll.jpg
PobierzA zakup 2-3 modele niższego jest bardzo opłacalny. Prawie się nie różni funkcjonalnością od najnowszyszych androidów a jest kilkukrotnie tańszy.
Kilku ziomków ajfoniarzy co posiadówa to łapią za mój tel bo światopogląd się wali, że trzymają taki sprzęcior za który dałem (używka) 300zł a jest płynne, proste a w opcjach
Jaki to model?
Bo 4 jesteś w stanie spokojnie używać i wiele się nie różni w sumie. Kilka apek nie dzieła tylko. Znajomy ma do tej pory. Zdziwiłem się jak dobrze to nadal działa.
Napiszę tylko XD. Mogłeś również napisać że nokii 3310 też jesteś w stanie używać w 2020 roku i też niczym się nie różni od współczesnych smartfonów. To już naprawdę wyższy poziom fanatyzmu.
@Bratkello: tylko że na androidzie nowszych apek w większości możesz używać na starszym systemie dzięki gsf. Tak samo poprawki bezpieczeństwa, możesz mieć androida 8 z poprawkami z 2020 roku, taki model przynajmniej kiedyś miało np. xiaomi, że wersja miui i poprawek bezpieczeństwa były na każdym modelu najnowsze albo prawie najnowsze