Aktywne Wpisy
xeacaex +878
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
damianooo8 +118
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Śmiałem się ostatnio z pewnego Opla Astry, w którym gościowi urwał się tłumik i ciągnął go pod sobą po ziemi. Jako że w Clio którym jeżdżę, układ wydechowy jest ciut niżej (nie wiem czemu :O), wiedziałem że mnie to też kiedyś może się zdarzyć. Już często szorowałem tłumikiem po ziemi jadąc po jakichś dziurach, no ale dzisiaj zostałem ukarany.
Wyjeżdżałem z szutrowej drogi na asfaltową, a że próg był wystający ciut, to niestety nie udało mi się przejechać bez zahaczania. Nic się nie stało myślę sobie, auto brzmi normalnie, nic nie ciągnę za sobą. Do kolejnego zakrętu.
3 minuty później, wyjeżdżając ze świateł zostałem ukarany. Przywitał mnie mocno basowy pomruk Clio 1.1 - już wiedziałem co się stało. Urwała się końcówka wydechu :| Tyle dobrze że do domu tylko 15km poza zabudowanym - przepraszam wszystkich kierowców wlekących się za mną ;_;
Zdjęcia nie wrzucę bo wstyd i zapomniałem, a teraz już za ciemno :|
#karmaisabitch #gorzkiezale #tyleprzegrac #samochodowyproblem