Aktywne Wpisy
KwasneJablko +104
MallaCzarna +7
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
Idę ulicą, jakaś dziewczyna wychodzi ze sklepu po drugiej stronie ulicy. Widzę jak dziewoja wpada na jakiegoś kolesia i upuszcza zakupy, wszystko się wylewa.
Podbiegam i pomagam jej.
-Ojej, dzięki
-Wiesz jak mam na imię?
-Tak, chodziliśmy razem do szkoły.
-Haha, już zapomniałem
Oboje śmieszkujemy, zebrałem trochę odwagi i zaprosiłem ją na randkę. Wszystko idzie jak po maśle(czasami wchodziło jak w masło), dziewczyna moich marzeń, żyć nie umierać. Po roku zamieszkujemy razem.
Mam dobrą prace, jej rodzina mnie lubi, moja ją też. Mamy psa i wychowujemy go razem.
Jesteśmy razem pięć lat, czuję, że to czas na TEN krok.
Pyta mnie, czy za nią wyjdę.
Mówi tak.
Piękne wesele w okolicznej kaplicy.
-Czy ty , bierzesz tą kobietę za żonę?
-LLOOOOLLLL, chyba żartujesz, jesteś co najwyżej mocną szóstką. Serio myślałaś, że się z Tobą ożenię ty paskudna szmato? Loooooool co ku##a hahahahaha.
Popycham pastora, upada płasko na ziemie.
Ona jest w szoku.
Śmieje się jak wariat.
Pokazuje jej, że wszyscy ludzie w kaplicy są z kartonu.
Pies był z kartonu
5 lat było całe z kartonu
Wracam do domu wiedząc, że jestem największym jeb**ym mistrzem origami po tej stronie Detroit XD
Popełniła samobójstwo tydzień temu.
Wczoraj przyjechała do mnie policja, będę miał za niedługo sprawę w sądzie.
BYŁO WARTO XDD
#gownowpis #zwiazki #pasta