Wpis z mikrobloga

Według wykopków i przygłupów jak @Blackpill_RAW ten na zdjęciu człowiek to "karzeł" "podczłowiek" "genetyczny smieć" itp tymczasem ten mały brzydki człowiek to El Chapo. Jeden z największych bossow karteli narkotykowych w Meksyku przed którymi wszystkie wasze Chady miały nasrane gacie. Po prostu nikt mu nie wmówił że jest #przegryw. I tak powoli upada mit o Chadach którzy rządza światem bo mają kwadratowe szczęki i 2.05m wzrostu.

#przegryw #redpill #przemyslenia #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill #rozowepaski ##!$%@?
D.....7 - Według wykopków i przygłupów jak @Blackpill_RAW ten na zdjęciu człowiek to ...

źródło: comment_1581779547yCOYmiXpQwjl6vJ2faKiAE.jpg

Pobierz
  • 26
El Chapo

@DDD777: płodny #!$%@?:

Dzieci: Ivan Archivaldo Guzmán Salazar, Edgar Guzmán López, Jesús Alfredo Guzmán Salazar, Rosa Isela Guzmán Ortiz, César Guzmán Salazar, Griselda Guadalupe Guzmán López, Ovidio Guzmán López, Alejandrina Gisselle Guzmán Salazar, Kim Guzman Dolci, Joaquín Guzmán López, Laisha Guzmán, bliźniaczki María Joaquina Guzmán Coronel i Emali Guadalupe Guzmán Coronel
@DDD777: nie wiem może ja jestem jakiś inny i sobie za wiele dopowiadam, bądź też wysuwam wnioski xD ale nie jest tak,, w ten cały black pill to zwykła statystyka?
W tym sensie, że statystycznie rzecz biorąc to wyzszi mają "łatwiej", ładniejsi mają "łatwiej" itp

Tylko prawdziwi #!$%@? muszą identyfikować tag przegryw ma zasadzie, że Its over.

Przegryw to mem, powtarzam od dwóch lat
@MUDAMUDAMUDA: absolutnie się z tym nie zgodze
O ile rozumiem twój tok rozumowania a nawet to czemu możesz tak sądzić to uważam, że It never began tyczy się tylko bardzo, bardzo waskiej grupy ludzi. Zdecydowanie zbyt wąska, aby liczbę w granicz h błędu statystycznego uważać za argument.

@Harmonia: przecież to często jest tak przestawiane, nie wiem od kiedy czytujesz tag, ale kiedyś to była sól tego tagu. Potem do ludzi