Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +128
Kagernak +215
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
#przegryw #redpill #przemyslenia #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill #rozowepaski ##!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
@DDD777: płodny #!$%@?:
Komentarz usunięty przez moderatora
Beka z Ciebie, że za przykład wygrywa podajesz przestępce który ma wiele krwi na rękach. Hahahaha co za debil
Komentarz usunięty przez moderatora
W tym sensie, że statystycznie rzecz biorąc to wyzszi mają "łatwiej", ładniejsi mają "łatwiej" itp
Tylko prawdziwi #!$%@? muszą identyfikować tag przegryw ma zasadzie, że Its over.
Przegryw to mem, powtarzam od dwóch lat
@Annaroth: it's over to cope. Żeby można powiedzieć że "już się nie ma szans", to najpierw trzeba te szanse mieć.
Prawda jest taka, że dla przegrywa nie ma że it's over. It's never began.
O ile rozumiem twój tok rozumowania a nawet to czemu możesz tak sądzić to uważam, że It never began tyczy się tylko bardzo, bardzo waskiej grupy ludzi. Zdecydowanie zbyt wąska, aby liczbę w granicz h błędu statystycznego uważać za argument.
@Harmonia: przecież to często jest tak przestawiane, nie wiem od kiedy czytujesz tag, ale kiedyś to była sól tego tagu. Potem do ludzi