Wpis z mikrobloga

Zgodze sie odnośnie Brasilerinho, niesamowita kuchania, a super robote robi obsluga, gdzie czujesz sie bardzo swobodnie i zostajesz wprowadzony powoli w cala karte. Również tak samo smacznie ale za mniejsze pieniadze mozna zjesc w Bananowej szklarni. Obawiałam sie tego miejsca ale jest naprawde klimatyczne a jedzenie niebanalne, bogate w ciekawe polaczenia smakowe.

Odradzam natomiast Wyszak, do zjedzenia ale nic ciekawego.

Zdawaj relacje co tam zjadłeś ciekawego :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Czarny1337: pamiętam Lavender i potwierdzam było świetnie. Szef kuchni pracuje obecnie w Kresowej. Jeszcze nie byłem, ale planuję tam się wybrać głównie z powodu właśnie szefa kuchni.
Co do Paprykarza to znam historie z pierwszej ręki gdzie cała rodzina zatruła się ostrygami, także zdarzają się wtopy.
Po drugiej stronie lustra jest przereklamowane. Chociaż po lifcie może się tam coś zmieniło.
  • Odpowiedz
  • 1
@Persil_w_gelu nigdy nie byłam w tak obrzydliwie wyglądającej restauracji jak pizzarium xd no ale pizzę mają dobrą @balbezaur od siebie bardzo bardzo bardzo polecam pasta i basta. najlepsza pizza jaką jadłam w życiu i bardzo ładne wnętrze
  • Odpowiedz
@virtroy: @pavel999: @oba-manigger: @SilentSan: @pavel999: @ruszcz: @spokoromek: @Avellith: @Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: @Czarny1337: @Czarny1337: @saragas: @saragas: @Dorciqch: @spokoromek: @Bakys: @SilentSan: @jmwaj: @Czarny1337: @Calkiem_wysoko666: @emjot86: @Kerchak: @Persil_w_gelu:

a więc wieczór spędziłem w.......
Columbusie obok wałów!

1. Pierwsze danie: żurek w chlebie -> chlebek pyszny, graham cieplutki wypieczony. Natomiast żurek w mojej ocenie trochę
  • Odpowiedz