@Nizarlak_Horoszczanski: No właśnie uważam że nie - Niemiec nie jest osobą z zewnątrz. Tak samo jak by Meksyk sam z siebie kręcił jakieś intrygi, wciąż uważałbym to za własny tor.
@Nizarlak_Horoszczanski: : zbyt dużo kleszczy którzy próbują się wybić/zarobić/zaistnieć i biegają/wydzwaniaja/komentują A Ci co już nagrywają ale moderuja i ingeruja/wycinaja/cenzurują to już wiem ogóle powinni być nabici na pal Niemiecki inna liga Fiodor też spoko Reszta do hoboka Dziękuję za swoją wypowiedź
@Nizarlak_Horoszczanski: Meczennik tez. On taki dobry chłop, a wszyscy źli i jeszcze mu dokuczają. Szkoda, że nigdy nie poczytamy/uslyszymy jego wypisow z Choroszczy czy badan zleconych przez sad tam na pewno jest odpowiedz zwłaszcza jesli im tam ryczal tym knurzymi lzami na zawolanie.
@Nizarlak_Horoszczanski: Proponowałbym całe środowisko, które jest powiązane z Kononem z normalnych codziennych przyczyn. Jeśli ktoś się tam zjawia, bo wie że to show, jest osobą z zewnątrz. --- Dochodzi godzina 1, kończę i idę spać. Odpowiedzi na twoje pytania masz, moją opinię znasz, zgadzać się nie musisz. Papk ;)
Proponowałbym całe środowisko, które jest powiązane z Kononem z normalnych codziennych przyczyn. Jeśli ktoś się tam zjawia, bo wie że to show, jest osobą z zewnątrz.
---
Dochodzi godzina 1, kończę i idę spać. Odpowiedzi na twoje pytania masz, moją opinię znasz, zgadzać się nie musisz. Papk ;)
@Zwanek: szprot w oleju i pomidorkach jest codzienną, normalną przyczyną kontaktów
wymieńcie kilka Niepodobajów, a następnie zrobimy zacną sondę.
#kononowicz #patostreamy
@Zwanek: ale jednak szprot w o.* i p.* był ingerencją, true ?
*bo RODO
@Zwanek: to może ustalmy, gdzie jest granica US17 ?
1. Konon + jego rzeczy
2. Konon +
A Ci co już nagrywają ale moderuja i ingeruja/wycinaja/cenzurują to już wiem ogóle powinni być nabici na pal
Niemiecki inna liga
Fiodor też spoko
Reszta do hoboka
Dziękuję za swoją wypowiedź
@Login84: może i masz rację, ale nie uważasz, że o tym powinien decydować dobór naturalny, a nie jakieśtam Twoje Widzimisie ?
@Nizarlak_Horoszczanski: Proponowałbym całe środowisko, które jest powiązane z Kononem z normalnych codziennych przyczyn. Jeśli ktoś się tam zjawia, bo wie że to show, jest osobą z zewnątrz.
---
Dochodzi godzina 1, kończę i idę spać. Odpowiedzi na twoje pytania masz, moją opinię znasz, zgadzać się nie musisz. Papk ;)
@Zwanek: szprot w oleju i pomidorkach jest codzienną, normalną przyczyną kontaktów
@Login84: co przeszkada Ci mieć Swoje Zdanie ?