Aktywne Wpisy
wazogrodowy +10
Mpja różowa chce nazwać naszego synka "Kornel" ja uważam że to imie jest gejowskie. Chciałbym, żeby miał na imie jakoś po ludzku... Tomek Paweł w ostateczności nawet Oskar. Jednak ona upiera się, że ma być "Kornel" i kropka. Ja nie chcę tak skrzywdzić naszego dziecka. W ogóle jak by to było wołać takiego dzieciaka... ej, "Kornel"? Jak jakiś kornik. Wstawiam ankietę, może zdanie użytkowników wykopu ją przekona
#zwiazki #dzieci
czy "Kornel" to dobre imie?
- dobre 25.8% (127)
- złe 74.2% (366)

julia-kuterska +48
Zrobiłam chuopską pizzę. Wołam @bluber bo mi coś tam radził ale chciałam dziś zrobić. Składniki w kom. 5 g drożdży swiezych na 500g mąki. Wyszły lepsze niż poprzednie, ale następnym razem zrobię taka co w lodówce będzie dojrzewać i wtedy finalnie zdecyduje czy warto czekać. Choć ta i tak dużo lepsza niż ta z 25g drożdży na 250 g mąki xD nie śmierdzi nic a nic. Duży plus że super wyszły
źródło: IMG_20250114_205542
Pobierz

https://twitter.com/DSzczotkowski/status/1227952109150261248
#bekazpisu #4konserwy #neuropa #polityka #wypad2020
źródło: comment_1581603055brTbCzVYA7bjF2olm53hbg.jpg
Pobierzźródło: comment_1581603193HVBOJTGzlcyqa8lmZAHXQI.jpg
PobierzJeżeli pani Kidawa nie widzi w tym nic złego, to znaczy, że Rzeczypospolitej nie szanuje. Jest więc bardziej niż słabym materiałem na Jej reprezentanta.
@krzychol66: urzędujący prezydent zniszczył ten majestat tak, że nazywanie go jak się chce nie jest w stanie niczego pogorszyć
@krzychol66: ŁOT? Majestat? Nawet córeczce kaczyńskiej nie chce się łapy podać temu "majestatowi", a Kaczor nawet nie spogląda na niego
źródło: comment_1581604180bSYRotcL3TZszITIP91FCX.gif
PobierzZnaczy podał komuś nogę na przywitanie?
Zachorzał na goleń prawą podczas składania wieńców?
Wlazł z butami na krzesło w obcym parlamencie?
Opowiadał prezydentowi mocarstwa dwuznaczne dowcipy mogące obrazić jego żonę?
Co takiego zrobił, że zniszczył?
Pierwszym skazanym (w przenośni oczywiście) za obrazę majestatu urzędu Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej powinien zostać Andrzej Duda, bo zamiast piastować ten urząd robi za słupa Kaczyńskiego.
@krzychol66: o k---a, nadal powtarzacie te bzdury? xD
@krzychol66: np. Łamanie konstytucji, którą to przysięgał bronić.
xdddddddddddddddddddd
Sprawa jest znana, sam możesz sprawdzić.
@krzychol66: od fanów PiS nie wymagam zbyt wiele, ale powinieneś wiedzieć że o postawieniu przed trybunałem decyduje parlament(sejm + senat) większością 2/3. Zwykły obywatel nie może "podać" do trybunału.
Taki urok demokracji, że Twoja wizja i światopogląd niekoniecznie jest podzielana przez większość.
Wlezienie na niego było grubym afrontem. Do którego jednakże nie musimy wracać, gdyż miniony prezydent jest już słusznie miniony.
@krzychol66: Powiedz mi że chociaż ci płacą ci za wypisywanie tych pierdół xD Bo jeśli robisz to za darmo to nie świadczy o tobie dobrze.
@krzychol66: Ja czytałem historię o tym że wszystkich kłamców kiedyś dojada i skoczą z połamanymi rękami. Nie wiem ile w tej historii jest prawdy.
źródło: comment_1581606863GeBuhoXVBjg1YEkMepxHnM.jpg
Pobierz