Aktywne Wpisy
zmarnowany_czas +139
Jeszcze 5 lat temu regularnie rodziło się u nas po ponad 30 tys. dzieci miesięcznie.
Ostatni raz 30 tys. urodzin w jednym miesiącu mieliśmy na początku 2021.
W połowie 2022 spadliśmy już poniżej 25 tys. urodzeń miesięcznie
A
Ostatni raz 30 tys. urodzin w jednym miesiącu mieliśmy na początku 2021.
W połowie 2022 spadliśmy już poniżej 25 tys. urodzeń miesięcznie
A
mickpl +903
Hołownia na konferencji właśnie pedzioł, że PL2050 nie poprze kredytów 0%. W żadnej formie.
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
Co Was obchodzi co ona robi? XD Znaczy wiecie, skoro Was #!$%@?, to po jaką cholerę komentujecie jej wpisy i dajecie jej atencje, której pragnie. To pierwsza rzecz.
Druga, skoro lubi się ruchać to jej sprawa, myślę, że pytania typu "czemu się marnujesz" + namawianie by przestała jest conajmniej bezsensowne.
Chociaż najlepsza i tak jest czysta nienawiść i plucie w ryj, bo jest prostytutką. Przecież nikt wam jej nie każe ruchać xD
a, i tak, wiem, że zaraz zostanę zwyzywany od inceli czy białorycerzy, bo #!$%@? wykopków, którzy nie potrafią się sensownie wypowiedzieć i wklejają oklepany teksty, bo się z kimś nie zgadzają nie zna granic, więc puste komentarze z tym jakże świeżym tekstem, będe sobie usuwał, bo nie chce mi się kłócić z pseudo-silnymi samcami alfa z kontem na wykopie
#zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Ja tu nie widzę nic złego, a atencji czasem każdy potrzebuje
Komentarz usunięty przez autora
@bubukuku: no wpadła na pomysł zrobienie sobie kariery na mirko i tyle, cała tajemnica. nie jest pierwszą tego typu użytkowniczką tutaj, ani nie ostatnią. te jej kłamstwa, które robi to i tak ładna linia obrony, wobec wszystkich krytycznych komentarzy. dajecie się
No to niech sobie to robią, ale co to ma wspólnego z tematem, skoro kompletnie nie o tym jest mój wpis
Jak nikt jej nie zmusza to niech robi swoje.
Byle by nie przesadziła i nie skończyła jak Sandra i Kris xD.
@Aokx: dziewice sa malo higieniczne.
@realbs: wbrew pozorom bardzo zdroworozsadkowy wpis, ale jezeli aspirujesz do grona tutejszych bialorycerzy to jeszcze duzo musisz pocwiczyc :P