Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Dla części wypoczków „diva” jak to pieszczotliwie lubią takie nazywać nie jest #!$%@?ą tylko jakimś autorytetem:)

@Amerykanski-Naukowiec: Zauważyłam, bo na mirko co rusz jakieś wpisy o ekhem, divach co to są przynajmniej szczere i jak to któryś ujął niedawno - one pracują ciężej niż kobiety w innych zawodach...Nom, ciekawie niektórzy muszą mieć na chacie, ale w końcu najpopularniejsze tagi tutaj nie biorą się znikąd.
@throwaway2137: nie przesadzaj, nie wygląda źle.
Problem jest tutaj mentalny i to nienaprawialny. Już po twarzy widać mocne zmęczenie życiem. Za 5 lat będzie wyglądała na 35+. Do tego heroina więc jak trochę zejdzie uroda zacznie się coraz większe uleganie żądaniom klientów, byle było co ćpać.
Pierwsza bariera która padnie to brak zabezpieczenia za dopłatą. Szybko skończy się na hiv + kupa innych std. Wypryski od syfilisu na twarzy bo na
@throwaway2137: ja bym chętnie bzyknął użytkowniczę @kleboldswaifu. Zawsze chciałem bzykać się z jakąś fejmowa dupką. No i widać, że krejzolka więc pewnie miło potrafi zaskoczyć ;p

No, ale mam dziewczynę więc nie mogę. No i daleko do Bydgoszczy
@throwaway2137: @Melonpan:

Największe rozczarowanie dzieciństwa: niektóre całkiem niezłe dziewczyny z dzieciństwa to urodzone #!$%@? i szmaty lub Karyny.

Chociażbyś wyciągnął do takiej rękę, ona woli się szmacić.

Czy to jest wolność jednostki do swojego wyboru?
Konsekwencje są takie że te same dziewczyny po 35 będą obciągać za środki do życia, zamiast mieć dom i rodzinę - albo gorzej - będą siedzieć na socjale jako samotne patomatki.