Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +212
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +607
beka z tego matiego xdd
Z obecnego telefonu jestem mega zadowolony i do czasu aż nie znajdę godnego następcy nie zmienię go.
Najważniejsza sprawa to jakość zdjęć i tą cechę stawiam na 1 miejscu oraz szybkość działania.
Nie proponujcie mi chinczyków, do których nic nie mam, a wręcz jestem zakochany, jednak tam nawet flagowce nie mają podjazdu do U11 jeśli chodzi o jakość zdjęć.
Chciałbym aby wypowiadały się osoby, które faktycznie interesują się fotografią mobilną, a nie tylko ilością megapikseli i bełkotem marketingowym.
Chciałbym aby też telefon był dobrze wyceniony także budżet 1500-2000 zł
W skrócie szukam możliwie najlepszego aparatu w telefonie w podanej wyżej kwocie.
#telefony #android #fotografia #fotografiamobilna
Komentarz usunięty przez autora
@PanKracy582: No nie do końca własnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem na bieżąco z rynkiem tel i lata mijają a aparat w U11 nadal trzyma się bardzo dobrze. DXomark świetna stronka, ale po zagłębieniu
@PanKracy582: Napisałem wcześniej, że do czasu jak niczego ciekawego nie znajdę to zostanę przy U11, ale mam go już długo i chętnie zmieniłbym na coś nowego, a technologia jednak idzie do przodu, więc szukam czegoś lepszego.
@PanKracy582: typie, ale co Ty tak się prujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie wnosisz nic wartościowego do tematu, a grasz szefa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nikt ze znajomych nie posiada, interesującego mnie telefonu, a nawet "daj pstrykne se
Aparat też był dla mnie ważnym kryterium, postawiłem na ten drugi ze względu na dłuższy maksymalny