Mirki i Mirabelki! Czas by kolejna osoba wygrała możliwość odwiedzenia Los Santos
Tak dokładnie dzisiaj mam dla was kolejny kod do GTA V tym razem na platformę Rockstar
Trochę tych gierek rozdaję można zobaczyć na #krxrozdajegierki i nie mam z tego zbyt dużo, dlatego jak ktoś chce się odwdzięczyć to zapraszam na mój Twitch.tv będę robił streamki wieczorkami (tam też będę rozdawał gierki)
Zasady: ~ Zielonki po wpisie nie biorą udziału ~ oglądający patogówno (kononowicz to też patogówno) ~ Losowanie odbędzie się 11.02 około 18:00-21:00 ~ Osoba wylosowana zostanie zawołana i ma 24h na odbiór nagrody u mnie na PW( ͡°͜ʖ͡°)
Czas by kolejna osoba wygrała możliwość odwiedzenia Los Santos
Tak dokładnie dzisiaj mam dla was kolejny kod do GTA V tym razem na platformę Rockstar
Trochę tych gierek rozdaję można zobaczyć na #krxrozdajegierki i nie mam z tego zbyt dużo, dlatego jak ktoś chce się odwdzięczyć to zapraszam na mój Twitch.tv będę robił streamki wieczorkami (tam też będę rozdawał gierki)
Zasady:
~ Zielonki po wpisie nie biorą udziału
~ oglądający patogówno (kononowicz to też patogówno)
~ Losowanie odbędzie się 11.02 około 18:00-21:00
~ Osoba wylosowana zostanie zawołana i ma 24h na odbiór nagrody u mnie na PW( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZAPRASZAM DO ZABAWY!
Powodzenia!
#gtav #gry #rozdajo
Jak coś to zapraszam( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będzie losowanko( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krx_S: rigcz