Aktywne Wpisy
Viado +182
Jakby ktoś się dziwił dlaczego w lasach znowu zaczynają się pojawiać śmieci budowlane.
Otóż po remoncie mam do wywalenia 4 worki wełny szklanej, pojechałem z tym do PSZOK - nie przyjmą bo to odpad "niebezpieczny" (xD), musi to pan zawieźć do firmy XX i oddać za opłatą do utylizacji, pod firmą XX brama zamknięta, nikogo nie ma (a był piątek około 14), telefon nie odpowiada. Dzwoniłem też do kilku Januszy od odbioru
Otóż po remoncie mam do wywalenia 4 worki wełny szklanej, pojechałem z tym do PSZOK - nie przyjmą bo to odpad "niebezpieczny" (xD), musi to pan zawieźć do firmy XX i oddać za opłatą do utylizacji, pod firmą XX brama zamknięta, nikogo nie ma (a był piątek około 14), telefon nie odpowiada. Dzwoniłem też do kilku Januszy od odbioru
apfi +6
Jestem chuopem, ale wstydzę się swojego owłosienia ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mam bardzo bujne włochy na nogach, klatce piersiowej i trochę też na plecach . Przez całe lato chodziłem w długich dresach, bo po prostu wiem, że w oczach ludzi wyglądam jak małpa i wolę uniknąć dziwnych spojrzeń. Postanowiłem je zgolić, ale te odrastające komicznie wyglądają (takie igiełki sosnowe). Co zrobić? Zdjęcie #!$%@? z neta, ale mam prawie
#blizzard
@senkjuseba: dokładnie ta gra była od początku sztucznie trzymana przy życiu. Esport istniał wyłącznie za pieniądze blizzarda.
@Centuri0n: Dokładnie dogadali by się z tym ziomkiem co poszedł do valve i dota 2 byłby grą blizzarda.
Dobrym przykładem jest Valve które zawsze wspierało modowanie a kiedy coś odnosiło sukces zaraz zapraszali twórców i proponowali im pracę.
Counter-Strike, Dota 2, TF2 wszystkie te gry byly modem, tak samo teraz jest z ich nowa produkcja Underlords która w lutym ma premiera, również
@itsokaytobegay: Underlords akurat jest porażką na razie. Ale tak valve wiele zarobiło ich dwa flagowe tytuły które już miliardy zarobiły jak Dota i CS nie powstałyby gdy nie ich polityka wykupywania modów. Ich jedyna własna marka czyli halflife pod względem zysku wypada blado.
Half life zapoczatkowal platforme Steam, jest najlepiej oceniana gra ever na PC wedlug metacritic wiec raczej nie wypadl blado wiec przeciwnie to ogromny sukces dla Valve