Aktywne Wpisy

ograniczona +159
#slubodpierwszegowejrzenia pa jakiego mam zegarka
źródło: image
Pobierz
Ana77 +10
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

źródło: comment_1581204710vcWhutb66Ll49md954ZRQI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@FadingTears: pusty bo nie unieśli by go tak z osobą w środku.
Na Woodstock musiałem tak parę razy dzbanów przesuwać do przodu aż w końcu 2 osoby sobie ryj rozbiły bo poleciały głową do przodu i jakoś głupie pomysły się skończyły potem. Odważnych już nie było...
- Zdjęcie z Brutal Assault
- DJ
@odglosy_bebnow: możliwe
@Niebadzlosiem: Nie jak masz tych dzbanów nosić.
Jak sa ogarnieci to przyjemnosc np pare razy goscia na wozku nioslem innym razem laske na materacu sa ciekawe przypadki :D
Jedni krecacy caly koncert a drudzy to mega agresywni w pogo.
Pogo wiadomo rzadzi sie swoimi prawami ale jak czassm spotykam ekskrementow ktorzy typowo n----------a wsYstkixh piesciami i lokciami to rece opadaja :P
@Niebadzlosiem: Też mnie to w-----a. Ja rozumiem zrobić 1-2 zdjęcia jak jest mniej osób i dalej sie bawić ale jak widze czasem jak 3-5 osób nagrywa zamiast się bawić to mnie szlak trafia...
Może zejdę na temat woodstocku ale też mnie w-----a to odgradzanie się od innych i zajmowanie za dużo miejsca.
Ten festiwal już nie ma nic wspólnego z wartościami które owsiak głosił.