Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +22
Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia, sylwetki, samopoczucia. Tak żeby wyglądać chociaż przeciętnie, albo osoba, która raz w tygodniu jest aktywna. Dostać polubienia na Tinderze.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
źródło: 1000041005
Pobierz
JatuArmy +172
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Akurat na czasie bo znowu amerykańce coś knują i trzeba ludziom przypomnieć
Reszta w komentarzu bo Król Bezpieczeństwa i Higieny Pracy nie pozwala na obrazki powyżej 10mb
Akurat na czasie bo znowu amerykańce coś knują i trzeba ludziom przypomnieć
Reszta w komentarzu bo Król Bezpieczeństwa i Higieny Pracy nie pozwala na obrazki powyżej 10mb
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1581204710vcWhutb66Ll49md954ZRQI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@FadingTears: pusty bo nie unieśli by go tak z osobą w środku.
Na Woodstock musiałem tak parę razy dzbanów przesuwać do przodu aż w końcu 2 osoby sobie ryj rozbiły bo poleciały głową do przodu i jakoś głupie pomysły się skończyły potem. Odważnych już nie było...
- Zdjęcie z Brutal Assault
- DJ
@odglosy_bebnow: możliwe
@Niebadzlosiem: Nie jak masz tych dzbanów nosić.
Jak sa ogarnieci to przyjemnosc np pare razy goscia na wozku nioslem innym razem laske na materacu sa ciekawe przypadki :D
Jedni krecacy caly koncert a drudzy to mega agresywni w pogo.
Pogo wiadomo rzadzi sie swoimi prawami ale jak czassm spotykam ekskrementow ktorzy typowo n----------a wsYstkixh piesciami i lokciami to rece opadaja :P
@Niebadzlosiem: Też mnie to w-----a. Ja rozumiem zrobić 1-2 zdjęcia jak jest mniej osób i dalej sie bawić ale jak widze czasem jak 3-5 osób nagrywa zamiast się bawić to mnie szlak trafia...
Może zejdę na temat woodstocku ale też mnie w-----a to odgradzanie się od innych i zajmowanie za dużo miejsca.
Ten festiwal już nie ma nic wspólnego z wartościami które owsiak głosił.