arinkao arinkao 08.02.2020, 20:33:39 6 + Pieczony kurczak bez kości, faszerowany mięsem i grzybami. Smaczny na ciepło i na zimno. #gotujzwykopem źródło: comment_1581194000J8AicIckPINvLxWSetVxm5.jpg Pobierz
arinkao arinkao 08.02.2020, 20:34:11 3 + @arinkao: źródło: comment_1581194044KWefP2clJyULOP2PPI49sW.jpg Pobierz
Blahblahaa Blahblahaa 08.02.2020, 20:59:36 0 + @czeczen123: no właśnie. to wydupcaj z tematu. zostawie ci troche surówki
Blahblahaa Blahblahaa 08.02.2020, 21:04:07 1 + @czeczen123: nie dostaniesz tłusty bydlaku, puszczaj mnie
arinkao arinkao 08.02.2020, 21:33:14 0 + @Blahblahaa: Sos jest z wołowej pieczeni, z wczoraj ale sam kurczak faszerowany oddaje mnóstwo sosu, wystarczy go zagęścić jak sie lubi.
Blahblahaa Blahblahaa 08.02.2020, 21:35:00 1 + @arinkao: a jak zrobilas takie fajne z ziemniaczkow, takie polkolki
arinkao arinkao 08.02.2020, 21:43:50 0 + @Blahblahaa: Kulki z ziemniaków robię łyżką do lodów. Lody też robię sama, ale nie za bardzo w zimie mi sie chce: źródło: comment_1581198228UOujOFj3Wc3E9U6uf0iy98.jpg Pobierz
#gotujzwykopem
źródło: comment_1581194000J8AicIckPINvLxWSetVxm5.jpg
Pobierzźródło: comment_1581194044KWefP2clJyULOP2PPI49sW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1581198228UOujOFj3Wc3E9U6uf0iy98.jpg
Pobierz