Mam pewien problem i mam nadzieje ze pomożecie. Pobrało mi dzisiaj za Offica za cały rok ponad 400zl. Czy jak tam zadzwonie i przedstawię sytuacje ze chce to anulować to czy mogę liczyć na zwrot kosztów? Do konta niestety nie mam dostępu. Mam wszelkie dane karty z której zostały pobrane pieniądze. Ktoś może mial podobnie? #komputery #windows10
@NieLubiePomidorow: jak pisalem, na infolinii sa w miare ogarnieci konsultanci i sporo wiedza co i jak, jak juz ci sie uda dodzwonic przeklikac dzialy to pewnie sie dowiesz. Ciezko wywrozyc wiec raczej nikt ci tu nie odpowie na mirko.
@Uncy: konsultanci sa po polsku, dopiero jesli sprawa jest grubsza to tworza case i wtedy oddzwaniaja Mokebe Hindusi Mahomety ale i też sporo Jessic i Matthewiów z USA. Jak ktos zna angielski to bez problemu sie dogada nie widze problemu, a jak nie zna to niech sie nie #!$%@? w nie swoje klimaty i #!$%@? sie uczyc bo to wstyd.
@MichaI: niestety ostatnio miałem problem z kluczem aktywacyjnym i dzwoniłem do anglojęzycznego supportu to pajeet miał mega problemy z angielskim :P plus taki że się w końcu dowiedziałem tego co chciałem
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link