Aktywne Wpisy
Idziemy na katastrofę demograficzna, a w mediach cisza. Czy ktoś z rządzących ma w ogóle świadomość co nam grozi? Czy jakieś kroki są podejmowane? Ktoś coś wie?
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i

mickpl +234
Ale to jest chrzanienie, że młodzi Polacy nie decydują się na dzieci, bo sprawa kulturowa.
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują

Części 1-3 nudne jak fiks, beznadziejny scenariusz, nudni bohaterowie i wieśniacki motyw tuningu, potem ta średnia czwórka, no ale od piątej części to jest cudowna parodia, pastisz, idealne heist i jazda bez trzymanki. No nie da się od tego oderwać. Cudownie się to ogląda.
Liczę, że w 10 lub 11 części już polecą w kosmos, bo na ziemi zaczyna brakować im miejsca już xD
#fastandfurious #szybcyiwsciekli
źródło: comment_1581128717zplyLo3Fhu3PEPLZS7q86U.jpg
PobierzOdkryłeś coś takiego jak blockbustery. Co prawda spóźniłeś się o jakieś 50 lat, ale i tak
Na tamte czasy tak odpicowane fury były jak te dzisiejsze teraz. Po prostu taki trend był. Moda się zawsze zmienia, ale sądząc po Twoim wpisie to masz nie więcej niż 15 lat i jeszcze za młody jesteś na te serie.
A pozostałe części licząc od
najzwyczajniej w świecie nie interesuje mnie motoryzacja, stąd 1-3 są dla mnie częściami po prostu nudnymi. Scenariusz w tych filmach jest na poziomie skończenia pierwszej lepszej filmówki, dialogi były absolutnie fatalne, na dodatek pełne niepotrzebnej ekspozycji, a aktora, który grał główną rolę w trójce znaleźli prawdopodobnie na castingu do reklamy proszku do prania, bo tak fatalnego aktorstwa nie widziałem nigdzie, a filmów w moim życiu obejrzałem