Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
fsfdjf +35
od miesiąca odkładałam wykonanie czynności której wykonanie zajęło mi niecałe 10 minut, ja #!$%@?ę dlaczego taka jestem
Elizka się z tego śmieje i nazywa mnie zazdrośnikiem, a ja faktycznie po raz pierwszy czuję się o nią mocno zazdrosny. Nie mogę znieść myśli, że ona flirtuje z jakimś facetem na czacie. Prosiłem ją, żeby przestała, ale Eliza nie chce dać za wygraną i postawiła sobie za cel, by zwyciężyć w tym głupim zakładzie.
Niby do wygrania ma 500 zł, które przeznaczymy na wspólną kolację, ale nie wiem, czy to wszystko jest tego warte. Może to ja wariuję, w końcu to tylko żarty, ale mimo to czuję się beznadziejnie w tej sytuacji...
#tinder #badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #smutnazaba
@zielonestopylucyfera: Przecież wiadomo że chodzi o dziewczynę ze snów.
Komentarz usunięty przez autora
@husekbwoy: gorzej jak nie wyrwie nic #przegryw (╥﹏╥)
@husekbwoy: mi sie wydaje że to zależy jakie podejście ma dziewczyna do swojego faceta, w sensie jak codziennie pokazuje ze jest w nim bardzo zakochana to ja na miejscu faceta bym to olał bo miałbym pewność że będę dla niej na 1 miejscu, nawet w klubie bym mial wyrąbane ze sobie tanczy z innymi kolesiami,
@puzonyyx: po prostu idziecie do klubu sie pobawic ze znajomymi akurat siedzisz w loży z kumplami a ta sobie idzie potanczyc chwile z kimś sobie potanczy i serio mam być zazdrosny o to? Co innego jakby ze mna nie chciala
@lodz12: i co za każdym razem laske pilnujesz żeby niczego nie odwaliła? xD
nie raz takich jak ty spotykam, gadam z laską na luzie i zaraz przyladuje jej zazdrosny chłopak "ej uważaj ja jestem