@maniok: Wszystko Ci odgrzewają w marketach, nawet twoje fit wielozbozowe bułeczki. No chyba, ze masz piekarnie obok i Ci robi Pan piekarz, który rak nie myl od 8h
@yggdrasill @wielkilen Oczywiście oranżada z piwkiem cały czas się turlały i na końcu to już były moje zakupki xD Ale milczałem, w końcu jestem z wykopu.
Szybki jesteś tak od podludzi wyzywać, jakbyś był taki ogarnięty to byś wiedział, że niepisaną regułą jest po wyłożeniu swoich zakupów wyłożyć również tę przegródek czy jak to się tam nazywa. Nic by się nie turlało i nie zostało częścią twoich zakupów. W Polsce jak w lesie jednakże, lepiej się p--------ć, ponarzekać i zwyzywać.
@Conatus chętnie, tylko przy kasie była jedna przegródka, przede mną. Zluzuj majty, bo chyba Cię cisną. To tylko #heheszki a Ty się spinasz jakbym Ci krzywdę zrobił. @5684379 niestety, gruby #przegryw musi obcinać kalorie.
@Fraagles: Zawsze mówię żonie żeby kładła normalnie butelki w sklepie bo przyjdzie ktoś z wykopu i wstawi zdjęcie a ja będę musiał się za nią wstydzić to mi nie wierzy.
@Fraagles bułki zapakowane normalnie w foliowe, możesz zawiązać rozwiązać wyjmujesz jedną kiedy chcesz, widać wszystko ile bułek tam jest wlozonych ile zostało
Kontra to j----e g---o przez które c---a widać, chcesz wyjac bułkę to porwiesz, zamknąć nie zamkniesz bo się nie da i za 2 godziny od kupienia już wywietrzeje
#biedronka #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1580919108hcRfwivCLKCUvneD5pJmVG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No chyba, ze masz piekarnie obok i Ci robi Pan piekarz, który rak nie myl od 8h
@wielkilen
Oczywiście oranżada z piwkiem cały czas się turlały i na końcu to już były moje zakupki xD
Ale milczałem, w końcu jestem z wykopu.
Kontra to j----e g---o przez które c---a widać, chcesz wyjac bułkę to porwiesz, zamknąć nie zamkniesz bo się nie da i za 2 godziny od kupienia już wywietrzeje