Aktywne Wpisy
koala667 +338
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +8
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
No i na koniec jak komuś byłby łaskaw, jakieś linki do porad artykułów dla początkujących? Jeden już wydrukowałem o tym jak nie można palić samej wody :P
#epapierosy #epapieros #vape #vapenation #waperzy #papierosy #papiez
Fajnie mi też wchodzi Joytech Exceed. Tani i solidny.
Akcesoria są zbędne: kartridż do podów, grzałka do joytecha na zmianę i tyle.
Liquidów nie opłaca się kupować, premixy wychodzą ekonomiczniej. Co do mocy: ja po ponad 20 latach palenia przeszedłem na 6tkę.
@fishery: Chodzi Ci o Joyetech Exceed D19 Starter Kit 1500mAh i GeekVape Frenzy Pod Kit 950mAh?
Do tego GeekVape idzie tylko "kartridż" a do Joyetech jeszcze grzałka?
Odnośnie samego płyny to domyślam się, że smak i zapach to już kwestia wyłącznie smaku i zawartości nikotyny, ale czy są jakieś konkretne polecane "zdrowe" marki?
Mówiąc gotowce mialem na mysli liqudy ktore wystarczy tylko wlać do vapa haha, a co do sprzętu może smok nord lub novo 2 lub rpm? Chyba ze coś większego ?
Przy niektórych premixach było napisane, że nie można używać samego bez bazy. Nie wiem. Na początek pewnie gotowca się jakiegoś kupi. Jeszcze ostatnie pytanie jak ktoś pali 4-6 papierosów dziennie to na ile mu starczy to 2 ml w tubie i jak długo można to trzymać niewykorzystane?