Wpis z mikrobloga

Dobra sprawa prosta miałem wątpliwości dlatego dałem mu pogadać @adik75 to Bartek gach Moniczki. Czujnie całe dnie propaganda idzie z jego konta na Pawełka że Paweł od 3 lat za wszystko co złe odpowiada w uniwersum. Ze to on #!$%@? w ogóle slawek już jest ok jeśli nie wiecie. Adik srawka już wyczyścil za wszystko odpowiada Paweł. A to że porwano majora by sterować uniwersum z Krakowa i by dalej uniwersum się w okol niego kręciło i latexy miał dalej monopol to jest dobrze. Bo fizycznie jest strus poza białym.

Także adik za dużo tej nienawiści w momencie gdy zacząłeś wybielac srawka by jego winy zrzucić na Pawełka w tym momencie stales się latexem.

Pawełek to frajer albo wielki krul szkolnej nie można być dwoma na raz. Cały wykop cały youtube wie że on jest psychopata naiwny i menele go wykorzystywały jak chciały. Zawsze był wujek Paweł który sobie pogada co to by nie chciał ale gówno zrobi a i tak pomoże rachunki opłaci.

Tyle w temacie gachu nie będziesz wybielac latexow i manipulować tagiem.

#kononowicz #patostreamy
  • 11
@William2290: Alfons ma urojenia i czarnolistuję każdego idiotę nazywającego mnie srawkiem czy innym kimś wymyślonym, a teraz trafia pierwszy idiota nazywający mnie gachem. Są chyba jakieś granice głupoty. Dokładnie to samo pisałem o frajerze rok temu i dawniej jak jeszcze gach od rudej pewnie nie słyszał o ćpunie ani o szkolnej. Nie chce mi się szukać ale tego było dużo... Nie zmieniam zdania po nagraniu jednego filmiku przez jakiegoś frajera ktokolwiek
@alfons-metody: zlotowa ma kobla na punkcie s17 jednak nie przecenialbym jego mozliwosci wplywu na cokolwiek. Jest tak nieporadny ze az smieszny i zalosny jednoczesnie. Wezmy jego pakt knur-major przybity latem pod namiotem ktory szczur zlal na drugi dzien. Stad odcinanie sie co chwila jako wyraz bezsilnosci. I to bylo wtedy gdy jeszcze mial cos do powiedzenia, na dzis pozycja wasacza jest duzo slabsza.
W zasadzie te wojenki daja taka korzysc ze
@alfons-metody: Jeszcze mnie dodaj do krakowskiej komitywy :D

Oczywiście to miano należy bezdyskusyjnie do sradka

@William2290: Bo gdyby Pawełek był młodszy i miał ciepły, aksamitny głosik sprawa wyglądała by inaczej.
Ja oceniam po czynach a nie na podstawie domysłów czy pomówień jak robi to większość.
-Pawełek jest jak i Sławek są szkodnikami szkolnej.
-Niezależnie kto przejmie Szczura Sławek tak czy owak nie zostanie #!$%@? ze swojego stanowiska. Pawełek przyznał iż
@Towarzysz_Sobaka: no nie bardzo rozumiem czemu mi to wypisałeś, ale ok. Pawelek oczywiście nie jest kimś kto ma zamiary harytatywne i psuł rozrywkę poprzez to lansowanie majora ale to sradek dorwał się do kanałów i coś co nie istniało w uniwersum wcześniej, czyli przycinanie filmów, cenzurowanie, gówniane wstawki, pojawiło się nagle. On jest największym gownem, promował #!$%@? nieśmieszne kanały, a zgłaszał fanowskie kanały. Pawelek chciał nieruchomość, rudy konta bankowe. Rudemu udało