Wpis z mikrobloga

@UKASZ13: właśnie nie znam nikogo z tamtej uczelni i tego kierunku, był znajomy jakieś 3 lata temu i dostał się pisząc rozszerzenie z angielskiego i geografii na takim średnim poziomie. Ale właśnie nie wiem jak jest teraz. ;-;
@UKASZ13: Z palcem w dupie. Z tego co wiem, na takie kierunki przyjmują wszystkich, a później przy pierwszej i drugiej sesji jest przesiew, żeby została taka liczba osób, jakie mają możliwości.

Przynajmniej tak jest na większości "logistyk" w kraju.
Ostatnio czytałem że było około 5 miejsc na logistykę w Rzeszowie. I teraz pytanie: czy serio ciężko się dostać ze "średnimi" wynikami czy aplikuje bardzo dużo ludzi z #!$%@? wynikami i dlatego taka jest średnia, że aż 5 chętnych jest na jedno miejsce.
@UKASZ13: Według mnie z palcem w dupie. U mnie brali chyba x1 rozszerzony język + 1 ze ścisłych (geo, fiz, matematyka).

Btw. daj następnym razem "odpowiedz". XD Bo nie miałem powiadomienia.
@MrFruu: tutaj jest jakiś dziwnie matma i angielski podstawa X1
I dodatkowo rozszerzenie z matmy, angielskiego, geografii, fizyki X3
Tak wynika z tabelki ale do końca tego nie rozumiem
@pawciok_: co tak ludziom #!$%@?ło z tą Logistyką na PRz? Ja rekrutowałem się w 2017 i matematyka 70%, polski 65%, angielski 75% i rozszerzona geografia 70% wystarczała, by dostać się na dzienne z końca listy. Mimo wszystko i tak zdecydowałem się na zaoczne.
Okej, zdecydowałem się zapisać na geografie. Jeszcze jest trochę czasu i może uda się napisać na chociaż średnim poziomie. Przy okazji czegoś więcej się dowiem ;v
Dzięki :D