Wpis z mikrobloga

@KaenKania: ja powiem tak. Mój ojciec uwielbiał stare discovery a ja oglądałam razem z nim. No i jako gnój nie wiedziałam co to animacja komputerowa i jak pokazali trzy ufoludki zaglądające przez okno do jakiejś chałupy to wzięłam to oczywiście na serio (5 lvl gowniak) i potem bałam się ciemności

Dzięki j----e discovery bałam się chodzić po klatce schodowej u nas w domu bo był taki jeden ciemny zaułek bez
  • Odpowiedz
@KaenKania:
przypominam #pasta w temacie xDD

DISCOVERY KIEDYŚ:

poważny pan albo obrzydliwa locha w swetrze opowiada z czego zbudowana jest każda warstwa jowisza, podają wzory na wyliczenie za ile, z jaką prędkością, jaką ma masę, z jakich pierwiastków chemicznych będzie się składać kometa, która sobie przeleci koło ziemi, żeby potem po jakimś czasie wrócić, wszystko otoczone taką miłą atmosferą, stonowana muzyka,
  • Odpowiedz
@MirabelleCooper: oczywiście musiał się znaleźć wykopowy psycholog specjalista XD
Oczywiście ze wytłumaczyli ze to fikcja jak w filmach ale jak gowniak widzi discovery czanel i realna animacje gdzie podejrzewam dali green screen w oknie gdzie wkleili ludki (ujęcie było takie ze kobieta spała w łóżku a ludki były za oknem XD), skąd miał mój ojciec wiedzieć jak zrobili te animacje żeby mnie przekonać ze to bzdura

Może i blad jezu
  • Odpowiedz