Wpis z mikrobloga

#autodna
Witajcie :) założyłem właśnie profil, i nie ukrywam, że jestem troszkę zszokowany niektórymi wpisami, które tutaj znalazłem. Ale przejdę do meritum!
Planuję kupno samochodu.
Ford Focus 2009 r silnik 1.6 benzyna 100 kucy.
Wklepalem numer Vin w autodna i wyskoczyła mi interesującą szkoda, która widnieje w raporcie. A mianowicie 20000-30000 Euro! Szok! W tym właśnie czasie jedyny przebieg który został zarejestrowany był na 93500 km.
W raporcie Vin nie ma więcej informacji o stluczkach, kolizjach, przebiegach itp.
Nie wiem co było robione.
Niestety właściciel nie posiada żadnej książki serwisowej, bo jak twierdzi, zostala zagubiona ewentualnie skradziona.
Wystawił mi numer Vin abym mogl z własnych źródeł dowiedzieć się informacji o pojeździe. I teraz liczę na Was oraz Wasze wsparcie. Nie wiem już co myśleć, zainteresował mnie niski przebieg tego samochodu oraz stan w jakim się obecnie znajduje.
Dorzucam Vin : WF0PXXGCDP9A20409
Link do wystawionego auta : https://www.otomoto.pl/oferta/ford-focus-1-6-benzyna-5-drzwi-bdb-stan-bogate-wyposazenie-tylko-93tys-km-ID6CQlDm.html
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukass25: no to teraz już wiesz dlaczego niski przebieg. Ktoś rozbił auto i była szkoda całkowita. O ile to co pokazuje AutoDNA to prawda bo zdarzały się błędne informacje.
  • Odpowiedz