Aktywne Wpisy
Gojo2323 +580
Bardzo dużo ludzi postuje pod tagami związanymi ze światem według Kiepskich. A ja chciałabym sprawdzić ilu fanów na wykopie serial #rodzinazastepcza czy jest pamiętany i czy nadal go oglądacie. To był taki ciepły i rodzinny gatunek serialu
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
Antybristler +152
Kurła własnoręcznie zrobiona picka to jest to. Polecam to zamiast płacić 40 zeta januszowi, który jeszcze nawali składników po terminie.
#chwalesie #gotujzwykopem
#chwalesie #gotujzwykopem
#pytapl #pyta #jaok #koza
Komentarz usunięty przez moderatora
IMO już właściwie odkąd się pożarli z Gradem to już nie było to samo. Zawsze czułem duży niesmak jak Jaok z Kozą w późniejszych materiałach podprogowo tam na niego napier*alali, mimo że wcześniej sprawiali wrażenie najlepszych kumpli. Smutne to było że jak tylko pojawiła się tam kasa to skończyła się pomiędzy nimi przyjacielska relacja a coraz bardziej zaczęli walczyć o atencję i dominację w grupie ( ͡° ʖ
tak btw jest tam plon tv? bo jak nie to nie ruszam tego nawet
@manualnyautomat: jak dla mnie to obaj mogą mówić prawdę xD po jaoku bym się spodziewał grubego ćpania. A koza to hardy karaluch, więc też bym się nie zdziwił, jakby coś kombinował z dzieciakami.
Ale jednak - gadanie bez białka, że ktoś jest pedofilem to s-----------o. A w ich branży to w c--j ludzi ćpa, więc Jaok nie byłby jakimś ewenementem
@marv0oo: no debil, ale śmieszny jest. Swego czasu szalał chłop na tinderze, nawet pisał z lasencją z którą się spotykałem na schadzki i mi pokazywała rozmowy z nim xD
Ale co z tą Ksenią, że niby Koza ją jakoś opluł z rozpędu?