Aktywne Wpisy

Adek92 +10
Mireczki, mam ciekawą sytuację w mojej rodzinie z potencjalnym ku..stwem w tle.
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i

Hejo #bezsennosc
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
#pytapl #pyta #jaok #koza
Komentarz usunięty przez moderatora
IMO już właściwie odkąd się pożarli z Gradem to już nie było to samo. Zawsze czułem duży niesmak jak Jaok z Kozą w późniejszych materiałach podprogowo tam na niego napier*alali, mimo że wcześniej sprawiali wrażenie najlepszych kumpli. Smutne to było że jak tylko pojawiła się tam kasa to skończyła się pomiędzy nimi przyjacielska relacja a coraz bardziej zaczęli walczyć o atencję i dominację w grupie ( ͡° ʖ̯
tak btw jest tam plon tv? bo jak nie to nie ruszam tego nawet
@manualnyautomat: jak dla mnie to obaj mogą mówić prawdę xD po jaoku bym się spodziewał grubego ćpania. A koza to hardy karaluch, więc też bym się nie zdziwił, jakby coś kombinował z dzieciakami.
Ale jednak - gadanie bez białka, że ktoś jest pedofilem to #!$%@?ństwo. A w ich branży to w #!$%@? ludzi ćpa, więc Jaok nie byłby jakimś ewenementem
@marv0oo: no debil, ale śmieszny jest. Swego czasu szalał chłop na tinderze, nawet pisał z lasencją z którą się spotykałem na schadzki i mi pokazywała rozmowy z nim xD
Ale co z tą Ksenią, że niby Koza ją jakoś opluł z rozpędu?