Wpis z mikrobloga

• 0
Przebywam aktualnie w Niemczech i chciałem sobie pograć na Lvbet, nie będzie problemów z wyplatami/blokowaniem konta jeśli wykryją IP z poza polski?Konto miałem założone już wcześniej.
#bukmacherka
  • 11
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Dzięki za info,w takim razie mam dwie opcje albo obstawianie przez brata który jest w Polsce albo vpn,wolałbym ta druga opcje bo wtedy mam większą kontrolę nad kontem tylko trochę się boję że i przed vpn mają jakieś zabezpieczenia
  • Odpowiedz
  • 0
@elter darmowe nie mają możliwości wyboru lokalizacji. Hotspot shield jest darmowy, vpnhub ale ustwiają kraj automatycznie, więc to nie pomoże
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Astuel wydaje mi się że trochę siedzisz w temacie dlatego spytam się jeszcze o jedną sprawę,jeśli mam w telefonie polska kartę sim z Playa na którym mam internet w telefonie i na speedtescie pokazuje mi serwer w Toruniu to przejdzie to w tym przypadku czy nadal są w stanie sprawdzić że jednak przebywam na terenie Niemiec i jedynym wyjściem jest płatny vpn?
  • Odpowiedz
  • 0
@elter ciekawe pytanie, możesz dla pewności sprawdzić jeszcze check IP w Google, w kilku stronach. Ale nawet jeśli, to przecież średnio się opłaca używać internetu play w Niemczech?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Astuel zaraz sprawdzę i dam znać co wyszło,co miesiąc mam kilka darmowych GB do wykorzystania w ramach abonamentu także czemu by nie korzystać :P
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Astuel Sprawdziłem i na każdej stronie pokazuje mi moje miejsce zamieszkania jako Polskę,w grę nie wchodzą duże pieniądze bo udało mi się ugrać 140zl z tego ich "ekskluzywnego bonusu x50" teraz tylko obrócić x2 i można wypłacać także chyba zaryzykuje i pogram na tym internecie w każdym bądź razie dzięki wielkie za pomoc ( )
  • Odpowiedz