Aktywne Wpisy
toporek1234 +573
Ta komentatorka cały czas mówi BOJSKO zamiast BOISKO zupełnie jak Tomasz Hajto, który równolegle komentuje mecz Jagiellonii Białystok. Sprawdziłem - to Magdalena Śliwa, która urodziła się w Makowie Podhalańskim. Tomasz Hajto również jest z tej miejscowości.
Także w Makowie Podhalańskim najwyraźniej mówi się bojsko na boisko. Taka ciekawostka.
#paryz2024 #mecz
Także w Makowie Podhalańskim najwyraźniej mówi się bojsko na boisko. Taka ciekawostka.
#paryz2024 #mecz
alverini +128
@LeslieDancer: Znaczy z rana w sumie nie wiadomo co może wyjść, więc siadam. A do tego jeszcze można rozdzielić kupala na dwa rodzaje, szybkie i wolne, jak sikasz i walisz szybkiego to w sumie telefon jest zbędny, jednak jak jest wolny i trzeba wyduszać to jak nie ma telefonu to etykiety pozostają... Gorzej jak już wszystkie przeczytane.
Osobiście na takie awarie mam zawsze jakąś książkę w kiblu.
@TomdeX: A jak źle przewidzisz i nie usiądziesz to się posrasz tak?
@grap32: Test szczania do kibla z korytarza, rzetelnie. Dużo się zdrowie rodziny poprawiło od kiedy siadasz przy siku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wymówki beciaków co im różowe kazały siadać, bo oni nie potrafią naszczać, żeby wszystkiego dookoła nie zapryskać.
@drzuo: Nie wstaje w nocy, nie jestem kobietą w ciąży. xD Mamusia dawno mi nie sprząta tylko żona i jakoś nie narzeka, że leje na boki, więc może szczać na stojąco też trzeba umieć, żeby nie #!$%@?ć wszystkiego dookoła ¯\_(ツ)_/¯ albo masz trefny kształt muszli, jeszcze powiedz, że Ci po nogach pryska na stojąco to już będziesz miał
Do czyszczenia łazienki są domestosy i podobne chemikalia
@skar: deskę się podnosi, może tu popełniasz błąd.
@radziuxd: XD
Ja #!$%@? jak można być takim dzbanem