Wpis z mikrobloga

• 0
Potrzebuje pomocy, kiedyś używałem zwykłego plusa i kupowałem sobie internet 300/500mb, później zmieniłem na plusha i dopasowując 25 zł co miesiąc mam 10GB internetu i darmowe rozmowy, jednak tamte promocje są cykliczne i zawsze jak doładowywuje telefon w celu przedłużenia promocji plusha, zabiera mi pieniądze za tamte 500 i 300 mb internetu. Próbowałem wyłączać je kodami jednak nic to nie dało. Może jest jakiś serwisant plusa na wykopie? Bo na infolinii ciężko... Ehh

#plus #plush #telefony #pieniadze #internetmobilny #pomocy
Yakooo - Potrzebuje pomocy, kiedyś używałem zwykłego plusa i kupowałem sobie internet...

źródło: comment_xVNMp2EOju30tJ7Rl3hy6xY4pmLEjRDr.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Yakooo: coś masz ostro pokręcone przez swoją niefrasobliwość. Zacznijmy od sprawdzenia taryfy kodem *147# i zielona słuchawka
  • Odpowiedz
  • 0
@Yakooo: dziwne, bo też mam tą taryfe o tam nie ma tych śmiesznych pakietów po 500 mega. To trzeba poszukać kodów na ich wyłączenie. Zerkne jak będę miał czas.
  • Odpowiedz
  • 0
@Yakooo: gwiazdka 136 gwiazdka 00 gwiazdka 10 krzyżyk - głupi wykop kasuje gwiazdki i krzyżyki i tak trzeba pisać kod ¯(ツ)/¯ Na drugi pakiet to samo tylko końcówka 11 Może będą te kody pasować.
  • Odpowiedz
  • 0
@Yakooo: to jeszcze inaczej. Na stronie plusa jest gdzieś zaloguj się na swoje konto. Numer telefonu i numer Puk?? Tam powinny być pakiety i opcję włącz/wyłącz
  • Odpowiedz