Aktywne Wpisy

WielkiNos +31
Kobieta za pierwsze lepsze podcięcie końcówek płaci stówę. Chłop obetnie całą głowę za 19 zł!!!
I to w Warszawie!!! Za ile facet może obciąć włosy w mniejszym mieście? 10 zł? ( ಠ_ಠ)
#fryzjer #pieklokobiet #niebieskiepaski
I to w Warszawie!!! Za ile facet może obciąć włosy w mniejszym mieście? 10 zł? ( ಠ_ಠ)
#fryzjer #pieklokobiet #niebieskiepaski
Hakunamatata57 +15
TLDR Czym zakryć lampkę stand-by?
Mam w pokoju dużo sprzętu elektronicznego i wkurza mnie, że nocą jest jasno w pokoju ze względu na wszechobecne lampki stand-by. Czym zakryć te lampki? Ludzie polecają taśmę izolacyjną ale nie podoba mi się to rozwiązanie bo wiem, że klej rozpuści się pod wpływem ciepła i będzie się kleiło i capiło w pokoju. Można też kupić nietłumaczalne LightDims lub CameraDots ale z tego co rozumiem to taśma
Mam w pokoju dużo sprzętu elektronicznego i wkurza mnie, że nocą jest jasno w pokoju ze względu na wszechobecne lampki stand-by. Czym zakryć te lampki? Ludzie polecają taśmę izolacyjną ale nie podoba mi się to rozwiązanie bo wiem, że klej rozpuści się pod wpływem ciepła i będzie się kleiło i capiło w pokoju. Można też kupić nietłumaczalne LightDims lub CameraDots ale z tego co rozumiem to taśma

![Sylwester w Berlinie - uczestnicy zamieszek zwolnieni... [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3f96bf11fa9085015b37e2d793547e7b77c63c1333ef07f17727ec90f354d296,q70.jpg)
Ten fajny ultrabook ma 14-calowy ekran i niezłą konfigurację Intel Gemini Lake N4100 Quad Core + 8 GB RAM oraz dysk 256 GB. Preinstalowany Windows 10. Bardzo lekki i wygodny, tylko 7 mm grubości i 1.5 kg, więc łatwo go ze sobą wszędzie zabrać. #komputery
Zobaczcie też artykuł, jakie laptopy warto kupić na naszym blogu.
#gearbest #chinskiecuda #promocja
@GearBest_Polska: Przecież to jest paździerz jak nie wiem co. Szkoda kasy. Lepiej kupić używaną klasę premium #pdk