Aktywne Wpisy
mam__pytanie +1028
#wykop40plus #wykop30plus #zwiazki #dzieci
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
DoktorStyle +92
#krakow #lyzwy
- koło błoń/Parku Jordana - plusy: dowolnie długo jeździsz, w miarę małe kolejki, spora tafla; minusy: źle utrzymana tafla
- Cracovia - plusy: świetnie utrzymana tafla o dużej powierzchni; minusy: dużo ludzi, kolejki
- Lodowisko przy ulicy Eisenberga - plusy: mało ludzi, małe kolejki, dobrze utrzymana tafla; minusy: mała tafla
-Origo przy akademikach AGH, mało ludzi połowa dużej tafli, zadaszone
-Cracovia - dużo ludzi, duża tafla
-NCK mała tafla, średnio ludzi (wieczorami luźno), niezadaszone, obsługa z pogranicza upośledzenia umysłowego.
-Skawina - to samo co Origo(ciut mniejsza tafla) tylko sporo dzieci.
-Park Jordana - nie wiem ale wiem że dupy na to lecą.
-Przez tydzeń na Tauron Arenie było lodowisko ale się spóźniłeś. Lód był doskonały, ludzi mniej jak