@vizori: wiem, ale jak kupie zestaw sampli to bede mial cisnienie zeby kupic ktorys flakon bo na bank czesc z zapachow bedzie genialna. A ja juz nie chce poznawac nowych super zapachow bo czuje roznice w tych slabszych :(. Chociaz taka Prada L'homme intense zaskoczyla mnie bardzo pozytywnie, a to za jedyne 1,99zl za ml.
Na lewej ręce Tom Ford Grey Vetiver na prawej Gucci Memoire D'une Odeur Co mogę powiedzieć? Taki wykopkowy Encre Noire nie ma startu do Vetivery z TF. Do Gucci nie mogę się przekonać. @vizori @Commodus @uwielbiamnalesniki jak wrzucę go raz na tydzień to wystarczy ;D ale ogólnie otoczenie akceptuje
@vizori Moschino Uomo? Zaaplikowałem 6 strzałów z rana, niedawno poprawiłem kolejnymi 4 i nadal czuję, że mi czegoś brakuje. Zapach jest super ale parametry jednak trochę słabe.
@vizori: Amouage Lyric Man - Podejście pierwsze i chyba ostatnie, bo na mojej skórze pachnie dokładnie jak arbuz który już trochę poleżał. Serio xD Na papierze cytrusy róża i szafran dają całkiem ciekawe połączenie.
Mamy połowę maja 2023 roku. Ktoś przypomni, ile razy do tej pory Rosja miała upaść gospodarczo ze względu na sankcje i ogromne koszty wojny? #ukraina #rosja #wojna
#wojna #ukraina #rosja Rosja ma zasoby na wieloletnią wojnę. Gospodarka rosji pracuje 24 na dobę klepiąc śmigłowce i samoloty, nie wspominając o pilotach. Na każdą rakiete/pocisk po drugiej stronie znajdzie się odpowiedź rosjan.. Ciężko to widzę dla Ukraińców.
Komentarz usunięty przez autora
@Pakooo: Zapachem też byś się pewnie nie zawiódł, IMO kompozycyjnie jest to poziom Enigmy
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo przyjemny
Dobry,
Nie miałem pomysłu, pracuję dzisiaj w domu, więc
Zara Tobacco Collection - Rich/Warm/Addictive
@vizori
@Commodus
@uwielbiamnalesniki jak wrzucę go raz na tydzień to wystarczy ;D ale ogólnie otoczenie akceptuje