Aktywne Wpisy
wilang31 +13
To jaki w końcu ma kolor ta sukienka, u mnie na chacie już się prawie o to #!$%@?ą #heheszki #glupiewykopowezabawy
![wilang31 - To jaki w końcu ma kolor ta sukienka, u mnie na chacie już się prawie o to...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/fc3b92f019e9a5e439e595bd2b9d7eaa162e87b254a6fd9173a1a8d1b22de570,w150.jpg?author=wilang31&auth=b93db72b2cf0b97dcfecf43011cb78b5)
źródło: The_dress_blueblackwhitegold
Pobierz
ewa-m +39
#nocnazmiana #weekend #depresja
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
uint8_t byte = 0x41;
std::cout << byte << "\n";
Daje
A
.Próbowałem castować
std::cout << static_cast(byte) << "\n";
ale #!$%@? to daje.
Ech, praca ze strumieniami to jest nic przyjemnego, powiem wam. Tak samo trzeba się namęczyć z `
, żeby jakoś sensownie printować floaty. Stary dobry
printf` to jest to, to jest taniec, to jest życie.#cpp #programowanie
Komentarz usunięty przez autora
std::cout << +byte << "\n";