Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Myślicie, że się bardzo oburzy jak wyjdę dziś po 5 godzinach mówiąc, że przyznane wynagrodzenie jest na x godzin, które właśnie się wyczerpaly? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszex #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
@KozakCzerwony: Przecież ona nie gra w c---a, w c---a by grała gdyby wyszła przed tymi 5 godzinami, które ma w umowie
@SVP1: nożesz w mordę! I ty na to się godzisz? Gardzę tobą. Jeden telefon do PIPu i by Janusza rozjechali walcem.
Niedawno byłem na rozmowie o pracę w pewnym sklepie (oddział dużej, znanej sieciówki odzieżowej) w galerii handlowej położonej w dużym mieście i zaproponowano mi stawkę 14,70zł, oczywiście brutto XD
Najbardziej rozłożyło mnie na łopatki jak na moje stwierdzenie, że to nie jest legalne usłyszałem odpowiedź "tak, ale przecież tu nie ma ciężkiej pracy a stawka jest dostosowana do rynku
Komentarz usunięty przez autora