Aktywne Wpisy
mickpl +337
Krążą ploty, że Hetman się ewakuuje z MR tak czy inaczej. No to zgłaszam się na wakat XD
Mój program:
1. wywalę projekt 0% do pierwszego śmietnika,
2. wywalę połowę Departamentu Mieszkalnictwa, w tym kierownictwo w całości,
3. przywrócę wymóg minimalnych miejsc parkingowych, a nawet go trochę podniosę,
4. wprowadzę podatek dla dużych dewów od kiszenia gruntów, żadnych "banków ziemi" tylko budować patałachy albo puścić w rynek,
5. fliperów na pierwotnym opodatkuję
Mój program:
1. wywalę projekt 0% do pierwszego śmietnika,
2. wywalę połowę Departamentu Mieszkalnictwa, w tym kierownictwo w całości,
3. przywrócę wymóg minimalnych miejsc parkingowych, a nawet go trochę podniosę,
4. wprowadzę podatek dla dużych dewów od kiszenia gruntów, żadnych "banków ziemi" tylko budować patałachy albo puścić w rynek,
5. fliperów na pierwotnym opodatkuję
ArtBrut +626
Korwin w przeciągu następnych tygodni stwierdzi że jakby nie publiczna, niewydolna służba zdrowia, to problemu z wirusem by nie było. Prywatne szpitale wymyśliłyby lek w pare dni i wyleczyły wszystkich bo TO JEST ZYSK. A publiczna, lewacka służba zdrowia CELOWO I Z PREMEDYTACJĄ nie leczy wydolnie, bo urzędnicy chcą się nachapać, a do tego są darmozjadami.
Można głosować.
#konfederacja #4konserwy #neuropa #polityka #chiny #koronawirus #epidemia #heheszki
Czy Korwin powie coś w tym stylu?
Całkowita prywatyzacja służby zdrowia jest na ten moment niemożliwa, zwłaszcza, że korwinistów podobnie jak neuropków dużo siedzi na tagu #przegryw
Co jakiś czas temat wraca i kończy się na postulatach odbiurokratyzowania i dodania prywatnej konkurencji do służby zdrowia.
Ostatnio Berkowicz w jakimś wywiadze o tym mówił. Jak dla mnie to jedyne sensowne wyjście jest.
obojętnie państwowe czy prywatne szpitale, nikt nie jest przygotowany na epidemię w dużej skali, wtedy musi ogłaszany stan nadzwyczajny i stosowane środki nadzwyczajne, jak brakuje miejsc to tymczasowe
Komentarz usunięty przez autora
@Kozajsza: a ci pewnie to studenciaki z wiarą w Lenina, nie wiem co gorsze
@zino: Bardziej mylić się nie da, ale wierz w co chcesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)