Aktywne Wpisy
farbowanylisek +641
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
oficjalniemartwa +215
Następne szarlatany, które nie powinny się rozmnażać
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
#beagle #pokazpsa
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@grubyjanek: Nie wiem jak można tak pisać i nie jest to sprzeczne z resztą wypowiedzi ale chyba się znam. Btw człowiek to też tylko zwierzę.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
"Największą wadą psów jest to, że za krótko żyją"
Trzymaj się mirku, przynajmniej wiesz że wiodła z tobą szczęśliwe życie, a to się właśnie liczy
@grubyjanek: Było mi strasznie przykro, ale jakoś po tym tekście, już znacznie mniej...
Sama miałam masę zwierząt i po każdym gdzieś tam cierpiałam, ale wiadomo, im dłużej, tym mocniej się człowiek przywiązuje. Za dzieciaka musiałam pożegnać 11 letnią sunię, a dalej mam 16 letniego już kundelka i raczej zbliża się ku końcowi życia,