Cześć Mirki i Mirabelki. Jestem trenerką w #rzeszow i poszukuję chętnych osób do treningów. Mam kilkuletnie doświadczenie w trenowaniu i rozpisywaniu planów żywieniowych, a jak trzeba zmotywować czy porozmawiać to nie zgrywam kołcza (a przynajmniej staram się). Obecnie staram się znaleźć fajnych ludzików z którymi można miło współpracować, zwłaszcza że nie zdzieram kasy jak inni, bo chce być dla wszystkich a nie wybranych (⌐͡■͜ʖ͡■) Działam na siłowni przy Rosirze, która jest jedna z niewielu siłowni na której nie ma lansu, patrzenia z góry czy ogólnie rzecz ujmując oceniania... Mogę również prowadzić treningi w domu, jeśli jest taka możliwość i nie trzeba dojeżdżać poza miasto. Wszyscy Ci, którzy nie wiedza jak zacząć, a chcą coś zmienić w swoim życiu zanim się zarażą wirusem z Chin, (albo wiedzą jak, a nie potrafią się zmotywować sami) zapraszam do kontaktu. #mirkokoksy #fitness #cwiczenia #cwiczzwykopem #wygryw #rozwojosobistyznormikami
@Kasahara: Waga i wzrost odpowiednie. Staż 8-letni w tym 4 lata zajmuje się tym profesjonalnie. Wyniki w bojach żadne. Poprawiam sprawność, uczę świadomości ruchowo- żywieniowej i kompletnie nie podchodzę do tematu od strony wizualnej, mimo ze ta przy treningach zawsze się zmienia. Przede wszystkim zdrowie i równowaga. Więcej info udzielam przy wywiadzie. Pozdrawiam!
@comehugme: subtelne_mysli Instagram. Żadna ze mnie rzeszowska trenerka. Nie afiszuje się na siłowniach i nie wciskam ludziom 20 stron swoich umiejętności na olx ( ͡°͜ʖ͡°) Od 3 lat można mnie znaleźć w domach kultury gdzie prowadzę zajęcia z kobietami. Pozdrawiam!
@Elpis_123 moja żona szuka osoby ktora by jej pokazała jak sie poruszać po siłowni, od czego zacząć itp, pewnie miałaby jeszcze koleżankę. Odezwę sie za jakis czas bo na razie za granica jestem.
#mirkokoksy #fitness #cwiczenia #cwiczzwykopem #wygryw #rozwojosobistyznormikami
A jeśli można spytać jaka waga, wzrost, staż i wyniki w bojach?
Komentarz usunięty przez autora