Wpis z mikrobloga

Znowu wina widzów i on chce wszystko przemyslec? Juz widze jak mu mówią, ze to jego wybor i decyzje, a ten bedzie sie az gotowal w srodku. Do mordy strusiej lali a-----l i jointy przypalali. Postawiłbym wszystkie pieniadze na to, ze nie mieli jeszcze w detoksievip takie przypadku. Wiadomo różne ćpuny z przepalonymi mózgami, ale takiego elementu co by był z marginesu i taki nie za mądry to na pewno nie mieli, bo to drogie rzeczy nie dla ludzi bezdomnych. Wyobraźcie sobie jak gada z terapeutami, a terapia grupowa i jego dukanie może doprowadzić do mysli samobójczych u innych pacjentów.( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz #patostreamy #suchodolski
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Meczuluteru: "Będą mnie sympatycznie wspierać" To się zdziwi na sesji jak mu w twarz powiedzą że to jego wybory były, nie widzów i będą powtarzać że jest narkusem, alkoholikiem co na niego działa jak płachta na byka :)
  • Odpowiedz
@Meczuluteru: czyli ten odwyk jest bezsensu skoro on nie rozumie, że jego uzależnienie jest tylko jego winą, a on oskarża zawsze innych. Jeżeli nic nie zrozumie w tym ośrodku to wróci do ćpania po wyjściu
  • Odpowiedz
@ziuta052: Syndrom wyparcia, standardzik - szukamy problemów poza sobą bo w końcu jestem na tyrapii to już wszystko zrobiłem ;)

Swoją droga można by z nim materiał nakręcić pokazujący skutki robienia tego i owego, jest niestety świetnym przykładem do pokazywania i przestrzegania innych
  • Odpowiedz
@Qrwencjusz: @ziuta052: Nie wiem czy nie beda mu przytakiwac żeby jak najdłuższą i najdroższą terapie na nim przeprowadzić uważając i tak, że mu nie da sie pomóc, bo niby prosty czlowiek, ale dotrzec sie nie da. Tak gdybam, bo nie wiem jak taki osrodek dziala, ale to, że prywatny osrodek chce zarabiac jak najwiecej to nie trzeba tlumaczyc nikomu.
  • Odpowiedz
@Meczuluteru: W teorii powinny być sesje pensjonariuszy opowiadających jeden po drugim o sobie, pisanie litraży, wgląd wewnętrzny w to co się robiło, słyszysz też opinie innych o tym co mówisz i powinieneś tego nie komentować - w kontekście Strusia to najlepsze, chciałbym widzieć jak się gotuje w środku - zakładając, że oczywiście zrozumie to, co się do niego mówi - a niestety jego ubytki mogą na to nie pozwolić.
  • Odpowiedz
@Meczuluteru jeśli on swojej strusiej główki nie przestawi to nawet w najlepszym ośrodku na świecie nawet mu nie pomogą, a sądząc po jego gadce to mu nic nie pomoże i pierwsze co przed końcem to będzie już myślał jak tu na wiewiórki s--------c.
  • Odpowiedz
@Qrwencjusz: @CaleTeOgolem Jego opiekunka twierdzi, że ma ubytki intelektualne, ale głupi nie jest. Nie pozostało zatem nic innego jak juz im życzyć wszystkiego dobrego na nowej drodze trzeźwego życia. Przerywał, albo go wyjebywali z poprzednich leczeń, ale teraz takie drogie to mu na pewno pomoże. Dla niego MONAR gdzie jest dyscyplina, praca i nikt sie nie cacka z alkusami i cpunami, a nie glaskanie w osrodku dla dzieciakow z
  • Odpowiedz
@Uberpartnerflota no i morał jest prosty po wyjściu i tak położy lachę na tą terapię, będzie obwiniał mońke o to że go nagadała na to pieniądze wydane ale c---a to dało całe te. Struś to struś ten gość się nie zmieni chyba że na chwilę ale na pewno nie na stałe.
  • Odpowiedz
@CaleTeOgolem: Wszystko zależy od fiodora , mniejmy nadzieje ze sie pojawi ,a co do strusia , to po terapi mońka go chce umieścic w innym mieście co jest równoznaczne z lasem temu idiocie sie nie przetłumaczy z nim jak z dzieckiem trzeba pilnować 24 na dobe tylko kto by chcial strużować upośledzonego półmuzga
  • Odpowiedz
Ooo...las , świeże powietrze. ..... Zapomniała stara parówa pod celą męczona do czego mu las slużył i jaki śmietnik w tym lesie zostawiał za sobą
  • Odpowiedz