Wpis z mikrobloga

Potrzebuję dobrych fotek na tindera i może znalazłby się tu jakiś dobry fotograf i przy okazji ktoś kto ogarnia temat tindera i co tam pasuje a co nie. Cena do dogadania a okolice to najlepiej Zielona Góra lub Wrocław.
#tinder #fotografia #randkujzwykopem
  • 15
  • Odpowiedz
@ed267: Prawda jest taka że niema znaczenia jak wyglądasz, kobieta ma to w dupie. Liczy się jaką przyszłość jej zapewnisz, bo kobiety chcą stabilności i bezpieczeństwa ponad wszystko. Bo tak dyktują geny i biologia. A dzisiaj te rzeczy zapewnia hajs. Także się nie przejmuj.
  • Odpowiedz
@MasterVegito: Może w wieku 30+, ja mam lat 20. Polecieć do Hiszpanii, Włoch czy Francji to sobie mogę i co? Do tego na tinderze ocenia się po wyglądzie, no i auto to mam za 20k to nie wiem czy jest się czym chwalić. Czyli takie foty tam podejda bardziej? A selfie z widokiem kibla nie wyszło z mody jak masz sylwetkę jak z okładki Men's Health
  • Odpowiedz
@ed267: W wieku 30+ to masz same desperatki, ponieważ we współczesnym świecie samotna 30stka to patologia. Pamietaj że kobieta ma ograniczony czas na szukanie faceta, ponieważ wielu nie widzi w nich ludzi tylko przedmiot którego jakby nie dało się rypać to byłby bezużyteczny, to są zdesperowane by się ustatkować, czyt. wyjść za mąż i nawet jak się #!$%@? małżeństwo to nie zostaje z niczym. Musisz się pogodzić z faktem że kobiecie
  • Odpowiedz
@MasterVegito: > > Musisz się pogodzić z faktem że kobiecie nie robi różnicy komu się wypnie
No z tym to raczej się nie zgodzę, ale jestem w stanie zrozumieć twój punkt widzenia.
  • Odpowiedz
@MasterVegito: No wszystko w porządku, bo zarabiać to mogę nawet w euro bez problemu. Ale studiuję w tej chwili, czyli twoim tokiem myślenia nie mogę mieć nikogo tak?
  • Odpowiedz