Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +577
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
calban +636
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Wyobraźcie sobie, że ta przyjaciółka była dziewicą i bała się przespać z kimś, niemniej jednak przemogła się robiąc to ze swoim chłopakiem. Po niecałym miesiącu poszła do klubu i sprowadziła na r000chanie jakiegoś erazmusa xD Ponadto ten zalał formę i musiała iść po tabsa. Nie mineło trochę czasu i zwaliła konia kolejnemu w klubie a ostatnim razem obudziła się nago z 2 kolesiami w hotelu. O wszystkim powiedziała swojemu chłopakowi .... i co ? koleś powiedział tylko, że stracił do niej zaufanie xDDDDD
Czy da się być większym cuckiem?
#p0lka #przegryw #cuckold #betabankomat #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #spermiarz
Ale bajeczki
@stjust:
@Pawel993:
to nie bait. Ten typ jest jakiś p------y, związał się wcześniej z laską, której chłopak a jego przyjaciel zgniał w wypadku xd teraz cuckuje z kolejna
Z tego co napisałeś to dziewczyna ma problemy psychiczne, to co innego i chłop może to przełknąl
Nie puszcza się, tylko przeżywa przygodę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
I odchodzisz z innym... Beata, ty suko!
Chcesz wmówić nam że się puszcza bo nie chce być w związku ?xDD ona robi to po prostu bo lubi i powiedziała mu tylko dlatego że nie wie jak sprawić by on dał jej spokój