Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ile mialy lat? Bo w wieku 15-7 lat to trudno spodziewac sie przemyslanych i dojrzalych decyzji po wielu osobach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lucider5:
@TestoDepot: Chyba, że przegryw w prawdziwym życiu również jest s---------y. Wtedy nie trzeba nawet wykopu. A przegrywy bardzo lubią w prawdziwym
@TestoDepot: Może lepiej nie podam detali? Dzięki temu normalne dziewczyny łatwiej unikną osoby z zaburzeniami.
Ale osobiście mogłabym wymienić z imienia i nazwiska niektórych z tego tagu.
Tu głupi żarcik, tam coś palnie, kiedy indziej czynami wyraźnie okaże przegrywowe podejście.
@Blinkenstein: szczerze mówiąc możesz podać, jak nie tu to na priv, zaciekawiło mnie to
@Blinkenstein: jakieś przykłady jak już mówiłem mile widziane
To moze ja podam: jezeli typ w rozmowie z dziewczyna co chwila zbacza na temat tego ze uwaza ze zle wyglada, ze nie mial nigdy dziewczyny, ewentualnie rzuca blackpillowe czy redpillowe madrosci to calkiem wyraznie widac (tak, widzialem takich ludzi irl).
To trzeba być pijanym albo niespełna rozumu.
Nie mówię, że to kłamstwo i gdzieś się tak kiedyś nie wydarzyło, ale po prostu brzmi to idiotyczne i zastanawia mnie rozumowanie takich osób, że się