Wpis z mikrobloga

Na hasztagu jest wielu chłopaków, którzy nie wyglądają źle. Problem polega na tym, że średnio atrakcyjna dziewczyna nie chce średnio atrakcyjnego chłopaka. Hipergamia: przekleństwo naszych czasów.
#przegryw
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DerFuchs bo każda laska ma w oczach radar i może przeglądać wszystkie treści publikowane przez danego gościa, a każdy gość zachowuje się w realu tak na wykopie, co nie? xD
  • Odpowiedz
one tego nie sprawdzają co kto pisze na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bo każda laska ma w oczach radar i może przeglądać wszystkie treści publikowane przez danego gościa, a każdy gość zachowuje się w realu tak na wykopie, co nie? xD

@Lucider5:
@TestoDepot: Chyba, że przegryw w prawdziwym życiu również jest s---------y. Wtedy nie trzeba nawet wykopu. A przegrywy bardzo lubią w prawdziwym
  • Odpowiedz
to ja nie wiem co by musiał robić na żywo

@TestoDepot: Może lepiej nie podam detali? Dzięki temu normalne dziewczyny łatwiej unikną osoby z zaburzeniami.
Ale osobiście mogłabym wymienić z imienia i nazwiska niektórych z tego tagu.

Tu głupi żarcik, tam coś palnie, kiedy indziej czynami wyraźnie okaże przegrywowe podejście.
  • Odpowiedz
Może lepiej nie podam detali?

@Blinkenstein: szczerze mówiąc możesz podać, jak nie tu to na priv, zaciekawiło mnie to

Tu głupi żarcik, tam coś palnie, kiedy indziej czynami wyraźnie okaże przegrywowe podejście.

@Blinkenstein: jakieś przykłady jak już mówiłem mile widziane
  • Odpowiedz
@TestoDepot:

To moze ja podam: jezeli typ w rozmowie z dziewczyna co chwila zbacza na temat tego ze uwaza ze zle wyglada, ze nie mial nigdy dziewczyny, ewentualnie rzuca blackpillowe czy redpillowe madrosci to calkiem wyraznie widac (tak, widzialem takich ludzi irl).
  • Odpowiedz
@Greenvidia: no dobra, ja też nie jestem dla różowych atrakcyjny, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy żeby w rozmowie z laska, a zwłaszcza nowo poznana wyjeżdżać z takim czymś ( _).
To trzeba być pijanym albo niespełna rozumu.
Nie mówię, że to kłamstwo i gdzieś się tak kiedyś nie wydarzyło, ale po prostu brzmi to idiotyczne i zastanawia mnie rozumowanie takich osób, że się
  • Odpowiedz
@TestoDepot: Zdarza sie czesciej niz myslisz - nawet nie twierdze ze to celowe dzialanie, ale po prostu wrazliwosc i podswiadomosc. Zaczyna takimu typowi isc dobrze z dziewczyna wiec czuje sie komfortowo i bezpiecznie i odslania cale swoje wnetrze naraz. Tego sie nie powinno robic, ale takc zesto jest. Pewne nieatrakcyjne, odruchowe manieryzmy tez wchodza w gre (np zjezdzanie wzrokiem na b---t, przysuwanie sie za blisko przy rozmowie, itp). Do tego
  • Odpowiedz