Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Oficjalnie T-Mobile to najgorsza sieć w jakiej byłem.
Doliczają do faktury jakieś "usługi premium", których oczywiście twierdzą że sam użyłem. Na fakturze podwójnie naliczają włączony pakiet który uruchomiłem. Oczywiście wyłączenie pakietu nie jest takie proste. Nie ma jak skontaktować się z konsultantem by wyjaśnić sytuację,, bo cały czas brak dostępnych!
Sprawdziłem w internecie i ludzie mają takie same problemy. Nic tylko zaorać tą sieć. (-‸ლ)
No dramat po prostu. Nigdy nie miałem takich problemów w żadnej sieci.
Nie polecam bardzo!
Jeszcze tylko pół roku w tym dziadostwie...
#zalesie #tmobile
Polecam Mobile Vikings, jeśli masz zasięg to będziesz zadowolony, bo nigdy nie widziałem lepszej obsługi klienta.
@latko: nie ma najgorszej, wszystkie są beznadziejne (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Huberto606: Wspaniale nam to czytać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@latko: Słyszałeś kolegę, wpadaj do nas na pokład! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Numer możesz zacząć przenosić do 4 miesięcy przed
Dziękuję za informację :)
Będę miał do przeniesienia 5 numerów, cała rodzinka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zawołać Cię się w kwietniu?
Zadzwonię w kwietniu, umowa z T-Mobile kończy mi się 08.2020r. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołajcie śmiało ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Huberto606: niby tak ale skasowali najlepsze pakiety jakie mieli i zablokowali przedłużanie oferty z salda na koncie co było mega wygodne
Zostałem z 200pln na saldzie bo nie raczyli poinformować że nie będzie już można z niego przedłużyć konta, wykorzystałem i uciekłem
Komentarz usunięty przez autora
Takie naliczanie z d--y usług premium pojawia się notorycznie i cyklicznie na kolejnych numerach w pakiecie. Jeszcze od początku umowy nie dostałem takiej kwoty na fakturze jak w umowie. Zawsze "coś". Wcześniej sądziłem tak jak pisał @szevxde, że ktoś z rodzinki coś kliknął i zostały doliczone opłaty. Ale tym